300 TL Blue Switch RGB mekanik klavye önerisi

Bütçe
300-350

HamsiKapTan

Femtopat
Katılım
22 Eylül 2020
Mesajlar
5
Selamlar, öncelikle şuradan başlamak istiyorum. Ekipmanlara çok para vermeyi sevmiyorum. En son 4 yıl önce 50TL'ye bir klavye aldım 4 yıldır kullanıyorum ama artık öldü desem tabiri yerindedir fakat aynı marka klavye üretimini durdurmuş bu yüzden Rampage'ye yöneldim çünkü sgm X7 fareyi 4 yıl kullandım, kulaklığını 4 yıl kullandım. Çok kaliteli marka olarak buluyorum. Rampage araştırdım ama ortası yok desem yeridir. Birine istediğim özellik var birinde yok çok garip herkes bundan şikayetçi.

-Bilek desteği.
-Ses açma kapama tuşu/tekerleği
-RGB
-Blue Switch mekanik bir klavye.

Bütçe maksimum 350 TL.

Önerilerinizi bekliyorum...
 

Ketçap mayonez ister misin yanına?

Kampanya varmış Gamenote HV-KB432L Kablolu Mekanik RGB Gaming Klavye | Game Garaj
 

Ogre önerebilirim. Bir arkadaşım zamanında bana da önermişti. Uzun süredir kullandığını ve memnun kaldığını söyledi. Rekabetçi oyunlar oynuyor. Diğer arkadaşlar da atsın, öyle kararlaştırın.
Pek net değil yani. Kulaktan dolma bilgiler bunlar. Kendim bizzat denemedim.
 

Ogre önerebilirim. Bir arkadaşım zamanında bana da önermişti. Uzun süredir kullandığını ve memnun kaldığını söyledi. Rekabetçi oyunlar oynuyor. Diğer arkadaşlar da atsın, öyle kararlaştırın.

Gamepower çok iyi bir üretici değil, ogre alınabilir ama uzun kullanım için ideal değil çok şikayet var James Donkey, Game Note gibi markalara bakabilirsin Rampage ve Gamepower sıkıntılı.
 
Ogre RGB var 330 TL civarı alınır mı bilmem ben Warlock compact kullanıyorum memnunum.

İki üründe iyi ve kaliteli bir ürün değil.

Daha dün Ogre RGB deneyimledim malzeme kalitesi cidden berbat ötesiydi benim için. Önerim değildir maalesef Gamepower ürünleri.
 
Ya Allah aşkına ne Gamepower Ogre'si? Arkadaşın 300 TL'sini çöpe arttıracaksınız. Yazık cidden, bu bütçede ses açma kapamalı mekanik klavye yok maalesef.
 
İki üründe iyi ve kaliteli bir ürün değil.

Daha dün ogre RGB deneyimledim malzeme kalitesi cidden berbat ötesiydi benim için. Önerim değildir maalesef Gamepower ürünleri.

Evet haklısın Gamepower aldığıma pişman oldum kalite olarak ama kullanışlı, Gamepower'in tek iyi ürünü icarus mouse diyebilirim onu aldım çok çok iyi onun dışında Gamepower önermiyorum. On the roon killed. Konularımda kulaklık önerisi var kulaklık önerisi yapabilir misin rica etsem?
 
Ben de Ogre kullandım. Çok takıntılı değilim ama yay sesi çoktu. Kırmızı switchdi. Bakalım, yeni klavye gelince bir karşılaştırırım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı