Silv3rhand
Picopat
PC ve Buzdolabı, kombi dışında bir şey yok size ne kadar geliyor tek adama böyle geliyor aileye ne kadar merak ettim bende bozuk çok elektrik çeken cihaz mı var merak ettim.
Son düzenleme:
PC ve buzdolabı, kombi dışında bir şey yok size ne kadar geliyor tek adama böyle geliyor aileye ne kadar merak ettim bende bozuk çok elektrik çeken cihaz mı var merak ettim.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız ne demek dalga mı geçiyorsun. Ben KW hesabını sordum boşa akan enerji mi var bende diye. 23 derecede su ısınmıyor kıçını yıkayamazsın bu soğukta. 5 saat kombi ile nasıl ısınmayı planlıyorsun? Sen ülkedeki doğu şartlarını hava şartlarını coğrafyadan bir haber yaşayan kemerde yaşayan bir nesin bilemiyorum.@Silv3rhand Eğer TV kablo TV değilse, çanak anten Eutelsat ve Hotbird'e bakmıyorsa TV'yi kapatmanızı öneririm.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız elektrik faturanız düşer.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız ne demek dalga mı geçiyorsun. Ben kW hesabını sordum boşa akan enerji mi var bende diye. 23 derecede su ısınmıyor kıçını yıkayamazsın bu soğukta. 5 saat kombi ile nasıl ısınmayı planlıyorsun? Sen ülkedeki doğu şartlarını hava şartlarını coğrafyadan bir haber yaşayan kemerde yaşayan bir nesin bilemiyorum.