300 TL elektrik faturası geldi

Faturada ne kadar olduğu yazıyor. Bölgeden bölgeye değişiyor olabilir.

Ben 115 kWh kullanmışım, 200 lira fatura gelmiş. Ekimde 112 kWh kullanmışım, 194 lira gelmiş. Ağustosta 118 kWh kullanmışım, 172 lira gelmiş.
Ekimden beri zam yok gibi duruyor. Fiziksel faturalar nerede bilmediğim için uygulamada yazanları paylaştım.

1,5 sene önceye bakacaksan temmuz 2021'de 101, ağustos 2021'de 150, eylül 2021'de 127 lira gelmiş. Kullanım miktarını o zamanlarda göstermiyor. Ama 3 katına çıkmış gibi durmuyor.
 
228 Kilovat 397 TL 33 günlük fatura Aydem.
 
Ben modem kapatmıyorum full açık. Buzdolabı zaten kapatılmaz kombide 24 saat açık. TV bir kaç ve 5-6 saat PC. Sosyal hayat bu pahalılıkta imkansız PC ve TV sürekli açık zaten. Teşekkürler arkadaşlar, faturayı nereye koydum bulamıyorum bende kaç kilowatt yazacaktım yazamıyorum teşekkürler.
 
@Silv3rhand Eğer TV kablo TV değilse, çanak anten Eutelsat ve Hotbird'e bakmıyorsa TV'yi kapatmanızı öneririm.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız elektrik faturanız düşer.
 
@Silv3rhand Eğer TV kablo TV değilse, çanak anten Eutelsat ve Hotbird'e bakmıyorsa TV'yi kapatmanızı öneririm.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız elektrik faturanız düşer.
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız ne demek dalga mı geçiyorsun. Ben KW hesabını sordum boşa akan enerji mi var bende diye. 23 derecede su ısınmıyor kıçını yıkayamazsın bu soğukta. 5 saat kombi ile nasıl ısınmayı planlıyorsun? Sen ülkedeki doğu şartlarını hava şartlarını coğrafyadan bir haber yaşayan kemerde yaşayan bir nesin bilemiyorum.
 
Kombiyi günde 5 saat ve 23 derecede kullanırsanız ne demek dalga mı geçiyorsun. Ben kW hesabını sordum boşa akan enerji mi var bende diye. 23 derecede su ısınmıyor kıçını yıkayamazsın bu soğukta. 5 saat kombi ile nasıl ısınmayı planlıyorsun? Sen ülkedeki doğu şartlarını hava şartlarını coğrafyadan bir haber yaşayan kemerde yaşayan bir nesin bilemiyorum.

Hocam bunu söylemesi arkadaşın suçu değil. Bizi bu hale getirenlerin suçu. Bizi bu hale getirenler utanmalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı