Bütçe
200
Rival 3'ü kesinlikle önermem 3 kere değiştirdim hepsinde de lod sorunu, tuş sıkışması, tuş tıklamama, tuşun 2 kere tıklaması gibi sorunlar yaşadım birkaç arkadaşımda da benzer sorunlar var.

6 aydır tüm ofiste beraber kullanıyoruz dediğiniz sıkıntıların hiçbirisini yaşamadık. Ve sizde sıkıntı oldu diye arkadaşta da sıkıntı olacak hali yok.

6 aydır tüm ofiste beraber kullanıyoruz dediğiniz sıkıntıların hiçbirisini yaşamadık. Ve sizde sıkıntı oldu diye arkadaşta da sıkıntı olacak hali yok.

Genel olarak lod sorunu var.

James Donkey önermediğim listemde o da çok kaliteli değil tabii bir Rampage Gamepower kadar dandik olmasa da çok iyi bir ürün değil.
Razer Viper Mini veya DeathAdder mini modellerine bakmanı öneriyorum.

Gamepower ve Rampage alınmaz çok kalitesiz ürünleri var.
İnanır mısınız bilmem, 4.5 sene önce smx-r13 modelini aldım rampage'nin. Tık demedi mouse. En son geçenlerde yanlardaki tuşlardan biri göçünce yeni mouse aramaya başladım. Rival 3 Wireless aldım. 1. ayın sonunda scroll tekerliği gıcırmadaya başladı. Bluetooth-2.4ghz sorunları cabası. Bazen şans vermek iyi olabiliyor. Hatta şu an bende mouse arıyorum ama emin olamadım.

Palm:
Claw, Fingertip:
Bütçeni artırabilirsen çok daha iyi mouselar var, bunlar gibi.
Öneri olarak söylerlerse diye:
Asus tuf m3 sensörü kötü alınmaz, rival 3 önerirlerse de benim attiğım fareler daha iyi.

Razer mini mouselarin tasarımı farklı özelliği ayni. Tutuş seklinize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hocam ben almayı düşünüyorum ne zamandır kullanıyorsunuz birde eliniz kaç cm en boy?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…