Rival 3'ü kesinlikle önermem 3 kere değiştirdim hepsinde de lod sorunu, tuş sıkışması, tuş tıklamama, tuşun 2 kere tıklaması gibi sorunlar yaşadım birkaç arkadaşımda da benzer sorunlar var.
Rival 3'ü kesinlikle önermem 3 kere değiştirdim hepsinde de lod sorunu, tuş sıkışması, tuş tıklamama, tuşun 2 kere tıklaması gibi sorunlar yaşadım birkaç arkadaşımda da benzer sorunlar var.
James Donkey önermediğim listemde o da çok kaliteli değil tabii bir Rampage Gamepower kadar dandik olmasa da çok iyi bir ürün değil.
Razer Viper Mini veya DeathAdder mini modellerine bakmanı öneriyorum.
İnanır mısınız bilmem, 4.5 sene önce smx-r13 modelini aldım rampage'nin. Tık demedi mouse. En son geçenlerde yanlardaki tuşlardan biri göçünce yeni mouse aramaya başladım. Rival 3 Wireless aldım. 1. ayın sonunda scroll tekerliği gıcırmadaya başladı. Bluetooth-2.4ghz sorunları cabası. Bazen şans vermek iyi olabiliyor. Hatta şu an bende mouse arıyorum ama emin olamadım.
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçeni artırabilirsen çok daha iyi mouselar var, bunlar gibi.
Öneri olarak söylerlerse diye:
Asus tuf m3 sensörü kötü alınmaz, rival 3 önerirlerse de benim attiğım fareler daha iyi.
Sadece 73g ağırlığındaki KATAR PRO XT, saatlerce süren hızlı FPS veya MOBA oyunları için hafif ve çeviktir. Kompakt, simetrik şekil, onu pençe ve parmak ucu tutuş stilleri için harika kılar.
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Viper Mini Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Razer mini mouselarin tasarımı farklı özelliği ayni. Tutuş seklinize göre istediğinizi tercih edebilirsiniz.
Razer Viper Mini RZ01-03250100-R3M1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.