300 TL fare önerisi

Bütçe
200
Makaleler
4
Yer
Denizli
Rampage Smx-r22 Phoenix 7 Tuşlu Rgb 4800dpi Makrolu Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu fareyi kullanıyordum kullanımı oldukça rahattı. Fakat fareyi kırdım o yüzden yeni bir fare alacağım. Ekipmana fazla para vermek istemediğimden 200 TL altı fare arıyorum. Fare tutuş stilim ise claw imiş.
Ek olarak ışık makro falan aramıyorum tabii olursa iyi olur.
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.

Biraz bütçe arttırırsan çok kaliteli bir ürün önereceğim kendimde kullanıyorum ve rahat.

Rampage Smx-r22 Phoenix 7 Tuşlu Rgb 4800dpi Makrolu Gaming Mouse Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bu fareyi kullanıyordum kullanımı oldukça rahattı. Fakat fareyi kırdım o yüzden yeni bir fare alacağım. Ekipmana fazla para vermek istemediğimden 200 TL altı fare arıyorum. Fare tutuş stilim ise claw imiş.
Ek olarak ışık makro falan aramıyorum tabi olursa iyi olur.

Ek olarak ışık makro falan aramıyorum tabi olursa iyi olur.
Ben senin yerinde olsam 50 TL daha koyar Logitech g102 alırım Logitech G102 Lightsync Gaming Oyuncu Mouse White 910-005824 Fiyatı - Trendyol
Bakmak istersen diye koydum linkini

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı