300 TL GT 9600 Üstü Ekran Kartı Önerisi

megas753

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ekran kartım Nvidia GT 9600'dü. Bozuldugu için değişmek zorundayım, bütçe en fazla 300 TL. GT 9600'dan kesin daha ıyı olan bir ekran kartı var mı? Lutfen yardımcı olun, şu anda aklımdakı R7 250X. Pişman olmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el almak istemiyorum bi sorun falan olur mağazadan almak istiyorum gt 9600 dan daha iyi oldugunu bileyim yeter bütce 300 u gecmesın

Başlığı ve açıklamayı biri düzeltmiş. Baya noktalamalar falan kim yaptıysa helal olsun baya yormuşum. :D

Moderatörler sağolsun, ben kutulu garantili faturalı buldum sorun çıksa gidip halledebilirim ikinci el olsa dahi ama yine de tercih senin tabi.

O fiyata kesinlikle 2. ele yönelmeniz daha iyi olur. Arkadaşların yazdığı 770 ve 680 eski ekran kartı GT9600 olan birini uzun bir süre götürür. Ama tabiki araştırmadan 2. elde almazsınız heralde. Yukardaki arkadaş gibi kutulu faturalı bir 2. el bulabilirseniz güzel olur.

Bu gün Vatan PC den 313 Tl ye amd r7 250x aldım çok memnunum 45 dereceyı geçmıyor fazla sesde çıkarmıyor csgo son ayar 110 fps lol 150 fps verıyor fx 4100 birlikte

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı