300 TL kablosuz mouse önerisi

Bütçe
300
Başlığı açan kullanıcı günlük kullanım için kablosuz mouse arıyorum diyor cevap veren ise daha fazla para ekleyip bunu alın diyerek kablolu gaming mouse öneriyor 😀 Anlamak güç.

A4Tech FB35C modeline bakabilirsiniz bir aydır kullanıyorum menunum. Markadan dolayı önyargı olabilir ama kaliteli mouse. Sol öndeki tuş oynuyor o tuşları kalitesiz yapmışlar ve mouse switchleri sesli çalışıyor bunun dışında kötü bir yanı yok. Bence fiyatına değer. Sırf Logitech diye küçücük olan ve solda ileri geri fonksiyon tuşları olmayan mouseları önermem.

Fiyatını araştırdım ve beyaz renk en ucuzu ve son bir stok kalmış:

Bu da yeşil rengi:

Başlığı açan kullanıcı günlük kullanım için kablosuz mouse arıyorum diyor cevap veren ise daha fazla para ekleyip bunu alın diyerek kablolu Gaming mouse öneriyor 😀 Anlamak güç.

A4Tech FB35C modeline bakabilirsiniz bir aydır kullanıyorum menunum. Markadan dolayı ön yargı olabilir ama kaliteli mouse. Sol öndeki tuş oynuyor o tuşları kalitesiz yapmışlar ve mouse Switch'leri sesli çalışıyor bunun dışında kötü bir yanı yok. Bence fiyatına değer. Sırf Logitech diye küçücük olan ve solda ileri geri fonksiyon tuşları olmayan fareleri önermem.

Fiyatını araştırdım ve beyaz renk en ucuzu ve son bir stok kalmış:

Bu da yeşil rengi:

Öneri için teşekkürler. Bluetooth olan almak mantıklı olabilir. Zaten PC de 2 USB port var boşa çıkmış olurlar.

Öneri için teşekkürler. Bluetooth olan almak mantıklı olabilir. Zaten PC de 2 USB port var boşa çıkmış olurlar.
Bu da Bluetooth. Hem Bluetooth hem dongle.

Önceki sayfadaki mesajı yeni gördüm. Önerilen mouse Lenovo 400 de var bende. O da güzel mouse tavsiye ederim. Birkaç kez yüksekten beton zemine düşürdüm ve bozulmadı. Onda yandaki fonksiyon tuşları ve dpi ayarı yok haberiniz olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı