80derecekolonya
Kilopat
Başlığı açan kullanıcı günlük kullanım için kablosuz mouse arıyorum diyor cevap veren ise daha fazla para ekleyip bunu alın diyerek kablolu gaming mouse öneriyor
Anlamak güç.
A4Tech FB35C modeline bakabilirsiniz bir aydır kullanıyorum menunum. Markadan dolayı önyargı olabilir ama kaliteli mouse. Sol öndeki tuş oynuyor o tuşları kalitesiz yapmışlar ve mouse switchleri sesli çalışıyor bunun dışında kötü bir yanı yok. Bence fiyatına değer. Sırf Logitech diye küçücük olan ve solda ileri geri fonksiyon tuşları olmayan mouseları önermem.
Fiyatını araştırdım ve beyaz renk en ucuzu ve son bir stok kalmış:
paylaskazan.n11.com
Bu da yeşil rengi:
A4Tech FB35C modeline bakabilirsiniz bir aydır kullanıyorum menunum. Markadan dolayı önyargı olabilir ama kaliteli mouse. Sol öndeki tuş oynuyor o tuşları kalitesiz yapmışlar ve mouse switchleri sesli çalışıyor bunun dışında kötü bir yanı yok. Bence fiyatına değer. Sırf Logitech diye küçücük olan ve solda ileri geri fonksiyon tuşları olmayan mouseları önermem.
Fiyatını araştırdım ve beyaz renk en ucuzu ve son bir stok kalmış:
A4Tech FB35C 2400 DPI Bluetooth Kablosuz Optik Mouse Fiyatları ve Özellikleri
A4Tech FB35C 2400 DPI Bluetooth Kablosuz Optik Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu da yeşil rengi: