300 TL klavye önerisi

Bloody B640, Logitech G213 veya Trust Cada GXT 890 alabilirsiniz. Gamepower, Everest, Rampage gibi markaların ürünleri kalitesizdir, almayınız.

O önerdiğiniz Trust Cada890 modelinin diğer markalardan farkı nedir? Aynı yerde üretiliyor 15 dolar civari maliyeti var.

Diğerlerinden bir tık daha kaliteli ve daha sorunsuz. Eğer mekanikte ısrarcıysa Trust daha iyi olacaktır.

Neye dayanarak söylüyorsunuz bunu? Aşağıdaki klavyeler bu cada 8910 modeli mesela.

Attığınız modellerle Rampage'in modelleri farklı. Malzeme kalitelisi olarak "bir tık" daha iyi. Çok iyi değil fakat Rampage'den her türlü daha iyidir.

Attığınız modellerle Rampage'in modelleri farklı. Malzeme kalitelisi olarak "bir tık" daha iyi. Çok iyi değil fakat Rampage'den her türlü daha iyidir.

Attığım modeller o trust cada 890 modelinin aynısı. Rampage yada gamepower daha iyi demiyorum bu arada yanlış anlama olmasın.

Trust'ın o modeli çok önerildiği için merak edip araştırdım asıl oem firmasını. Rampage için de AULA diye bir marka olması lazımdı orijinalinin yanlış hatırlamıyorsam, rebrand yapılıp piyasaya sürülmüş hali rampage. Redragonlar için de mesela eastern time technologies diye bir firma asıl üreticisi.

Bu tarz uygun fiyatlı klavyelerden motospeed ck61 kailh box white switch versiyonunu ve redragon k552 outemu blue switch versiyonu denedim sadece. Fiyatlarını hakketiklerini düşünüyorum iki modelin de ama clicky switch sevmiyorum. Kailh box white diğer outemu blue ve cherry mx blue switchlere kıyasla daha iyi bence bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…