300 TL Klavye Önerisi

Ginay

Centipat
Merhabalar yakında klavye alacağım 300TL üstüne çıkamayacağım iki farklı klavye arasında kaldım biri Logitech G213 membran klavye diğeri ise Rampage KB-R90 mekanik kırmısı switch sizce hangisini almalıyım? Genelde CS:GO, LOL ve %90 hikayeli oyun oynarım şahsen mekanik bir klavye istiyordum ama sonuçta mekanik klavyenin karşısında Logitech var siz ne diyorsunuz? Rampage'de boş firma değil kendisinin Drop plus kulaklığını kullanıyorum ve cidden aşırı memnunum.

Gamepower mavi Switch mekanik klavyesi küçük 400 TL'den düşmüş şekilde indirimde: Gamepower Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi | Trendyol
400 liradan düşmüş Rampage(favorilerimden çok güzel bir görüntüsü var büyüleyici)266 TL: Everest Rampage Rampage KB-R90 ORİON RGB Q Mekanik Klavye Gaming Klavye Mavi switch | Trendyol
Bir sürü koyacağım hangisi daha aklınıza yatıyor ise ve hangisini daha çok beğeniyorsanız seçin hepsi birbirinden güzel:
Dandik klavyeler değil özenle seçtim
İyi akşamlar, bir beğenini alırım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı