300 TL klavye tavsiyesi

Justpub

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bütçe olarak 300 TL civarında düşünüyorum, maksimum 320 olsun.
Bu zamana kadar Microsoft'un eski klavyesini kullanıyordum ses açma kapama tuşları olduğu için büyük rahatlık sağlıyordu. Bu yüzden ses kontrolcüsü olan klavye olursa çok sevinirim. Hayatımda hiç mekanik klavye kullanmadım almışken mekanik almayı düşünüyorum. Switch olarak mavi çok sesli olduğu için kırmızı tercihimdir. Biraz internette baktığımda Trust GXT890 modeli öneriliyor ses kontrolcüsü olmaması benim için kötü ama bu bütçede kontrolünden vazgeçip böyle bir klavye almak daha mı mantıklı? Son olarak Trust GXT890 klavyesinde kronik sorun ya da tel sesi gibi sorunlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyata mekanik klavye bulman oldukça zor. Gamepower gibi markaların var fakat bence almaya değmez. Bunu önerebilirim ve gayet iyi bir klavye fakat mekanik değil bir bakın siz yine de. Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı

İlla mekanik olsun istiyorsan 300₺ ye alma, ya ucuza james eşek 610s al ya da parayı bas msi gk70 al. Bu mekanik klavyenin ara fiyatlısı yok. Ya ucuz alacaksın ya iyisini.

Bu fiyata mekanik klavye bulman oldukça zor. Gamepower gibi markaların var fakat bence almaya değmez. Bunu önerebilirim ve gayet iyi bir klavye fakat mekanik değil bir bakın siz yine de. Logitech G213 Prodigy RGB Oyuncu Klavye 920-008094 Fiyatı

Aslında haklısınız hocam klavyenin görünüşüde güzel fakat almışken mekanik olsun diye düşünüyordum. Sanırım istediğim gibi bir şey bulamazsam bu klavyeye yöneleceğim.

İlla mekanik olsun istiyorsan 300₺'ye alma, ya ucuza james eşek 610S al ya da parayı bas MSI GK70 al. Bu mekanik klavyenin ara fiyatlısı yok. Ya ucuz alacaksın ya iyisini.

James 610S klavyelerinde çok sorun yaşayan insanlar olmuş gözümü korkuyor. Dediğiniz gibi aslında çok orta ayar yok GK70 ve ayarı klavyeler beni çok aşıyor.

Trust GXT 890 Cada öneririm.

İlk mesajda da belirtmiştim hocam aklımda olan klavye bu aslında ama yukarıda ki arkadaşlar farklı yorum yapınca biraz kafam karıştı açıkçası. Bu klavyeye sahipseniz eksi yanları nelerdir? Bu yay sesi gibi rahatsız edici sesi var mı?

Ürüne sahip değilim. Ama @UmuTzn inceleme videosu çekmişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca sanırım @actanonverba'de o 890 Cada kullanıyor. Daha detaylı yardımcı olacaktırlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı