300 TL Kulak İçi Kulaklık Önerisi

  • Konuyu başlatan WD40
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 702
W

WD40

Ziyaretçi
Merhabalar, Bluetooth kulaklıkların kulağımda durmaması nedeniyle artık klasik kulaklığa geçiş yapma karar aldım.

Kaliteli bir kulaklık arıyorum. Bütçe 300 TL, kulaklığa göre üç aşağı beş yukarı oynayabilir. Mümkünse internetten bakıp tavsiye vermeyin, aynı arama motoru bende de var :D. Bizzat kullanan arkadaşların tavsiyelerini istiyorum.

Edit: Mümkünse kulaklık boyutları küçük olsun. Kulağım çok küçük ve kaba duruyorlar :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bass meraklısı isen ben gibi sony mdrxb50ap, birazcık daha uygun olsun bass yeteri seviyede olsun dersen philips pro6305bk
 
KZ ZSN Pro, bir audiophile olarak söylüyorum fiyat/performans olarak alabileceğin en iyi kulaklık/markadır. modülerdir sağ tek sol tek bozuldu derdi olmaz yükseltmelerr yapabilirsin, hatta bluettoh modülü alıp ister kablolu ister kablosuz kullanabilirsin.
 
KZ ZSN Pro, bir audiophile olarak söylüyorum fiyat/performans olarak alabileceğin en iyi kulaklık/markadır. Modülerdir sağ tek sol tek bozuldu derdi olmaz yükseltmeler yapabilirsin, hatta Bluetooth modülü alıp ister kablolu ister kablosuz kullanabilirsin.
Hocam; ben küçük olsun diyorum, siz bana uzay gemisi öneriyorsunuz :D
Mikrofon gerekli değilse Soundmagic E10 bizzat öneririm.
Mikrofon gerekli. Sağ olun öneriniz için.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam; ben küçük olsun diyorum, siz bana uzay gemisi öneriyorsunuz :D.

Mikrofon gerekli. Sağ olun öneriniz için.

Normal kulakliklar ile ayni boyutu. Bu tam da size göre.

 
Normal kulakliklar ile ayni boyutu. Bu tam da size göre.

Bütçeyi 300 TL olarak belirtmeme rağmen yaklaşık 2.000 TL'lik kulaklık önermenizin sebebi nedir acaba?
 
Hocam Philips'i çok severdim. 3-4 farklı kulaklığını da kullandım yıllar önce. Hepsi ilk yılında bozulunca markaya karşı bir soğuma oldu bende.

5 Yıldır kullandığım SHB5900 Bluetooth modeli var. Şarjda dahi sıkıntı yok. Aman şeytan kulağına kurşun, 1 yıla yakındır da PRO6305BK kullanıyorum. Konser alanını yaşatıyor resmen. Herkesin önerdiği Sennheiser CX200-275-300 ve S modellerini de denedim. Yüksek sesi temiz, güzel vs. ama önerdiğim modeller fiyat performans ürünü gerçekten. Arabalara oto ses sistemi döşerim, bir sürü kulaklığım var, enstruman çalarım, evimde 7.1 Surround döşeli 1000'lik bassıyla 5 kanal amfisiyle. :) Yani güvenebilirsin. Kendi çapımda profesyonelim bu konularda da. Kulaklıklarla ilgili bilgi vereyim. İlk Hz değeri ne kadar düşükse baslar da o kadar doygun olur, mesela 20-20000 Hz gibi. İlk 20'lik değer ne kadar düşük olursa bas güzel olur. Sana önerdiğim modellerin değerleri Sony'nin 4, Philips'in 7. Bas da bayağı doygun, kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı