300 TL kulaklık önerisi

FantastikTürk

Megapat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
8.868
Makaleler
7
Çözümler
23
300-350 (Maksimum 400) TL "Müzik" dinlemek için "Kulak içi" kulaklık arıyorum. Aklımda KZ ZSX Terminator var. Bu model nasıldır? Başka öneriniz var mı?

@MTL Daha önce sizi bu konuda rahatsız etmiştim ancak bazı sorunlardan dolayı kulaküstü kulaklık ile devam etmek zorunda kaldım. Şu anda kullandığım kulaküstü kulaklığı sattım bu sayede kulakiçine geçebilirim. 300-400 TL arasında öneriniz ne olur?
 
Son düzenleme:
300-350 (maksimum 400) TL "müzik" dinlemek için "kulak içi" kulaklık arıyorum. Aklımda KZ zsx Terminator var. Bu model nasıldır? Başka öneriniz var mı?

@MTL daha önce sizi bu konuda rahatsız etmiştim ancak bazı sorunlardan dolayı kulaküstü kulaklık ile devam etmek zorunda kaldım. Şu anda kullandığım kulaküstü kulaklığı sattım bu sayede kulak içine geçebilirim? 300-400 TL arasında öneriniz ne olur?

Kanka kulaklıkları dikkatli kullan biri misin yoksa pek dikkat etmez misin eğer dikkatli kullanıyorsan
@Conscious
Önerdiği bayağı iyi ama dikkatli kullanmıyosan bluetooth bir kulaklık al bence uzun vadede kablolu kulaklık sıkıntı çıkarır.
 
Bluetooth kulaklık almak istemiyorum. Ses kalitesine önem veriyorum.

@sedarrr CX300S mü daha iyidir yoksa KZ ZSX mi? Veyahut başka öneriniz var mı? CX300S hakkında çok olumsuz yorum gördüm. Çekinmeme neden oluyor açıkcası.
 
Bluetooth kulaklık almak istemiyorum. Ses kalitesine önem veriyorum.

@sedarrr CX300S mü daha iyidir yoksa KZ zsx mi? Veyahut başka öneriniz var mı? CX300S hakkında çok olumsuz yorum gördüm. Çekinmeme neden oluyor açıkcası.

Kanka çok alınan bir üründe hataoranıda yükselir KZ zsx Türkiye çok tanınmayan bir marka alıcısı az olduğu için olumsuz yorumu az ama istiyorsan Pioneer SE-CX7-W alabilirsin ses kalitesi ikisini de sollar ya da marshall mode IE olabilir marshall da ses kalitesinde süper.
 
Bahsettiğiniz modelleri de listeme aldım. Ama aralarında bu bundan kesinlikle daha iyi denebilecek kadar ses farkı olabilir mi aynı fiyattayken?
 
@sedarrr öyle diyorsunuz ama o zaman kulaklığa 350 TL vermemin anlamı kalmıyor. Bu fiyat bandındaki ses kalitesi olarak iyi olanı almak istiyorum.

Testlerine bak bu 4kulaklıkta farklı şeylerede üstün ama ayırt etmesi zor ayrıca bu 4 markada parasını hakkını başka markada alamazsın gerçek bir deneyim için JBL falan boş bunlar krallar bence değer. Ben oyuncu olduğumdan kulak üstü kullanıyom ama arkadaşımda Pioneer var onunkinde müzik dinleyince bir ayrı oluyor daha net anlıyorsun farkı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı