300 TL kulaklık önerisi

Kafayıyersin

Centipat
Katılım
3 Kasım 2021
Mesajlar
29
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 300 TL civarı bütceye alınabilecek oyuncu kulaklıgı alacağım önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman buna da bakabilirsiniz ama bütçenizi 100 TL aşıyor.
hocam mesela bu kulaklıgın 7.1 desteği yok zaten bu markalarda firmaların 7.1 destekli kulaklıkları bu fiyatlara yok gibi birşey de ben james donkeyin 720 model kulaklıgına bakmıstım her tarafta 2 tane hoparlör olması ve titreşim gibi özellikler olması dikkatimi çekti youtube da iyi yorumlar almış james donkey 712 kullanan 3 arkadaşım var 3 üde memnun olduklarını söylüyorlar fakat forumda çoğu kişi alınmaz tarzı yorumlarda bulunmuş sizin bi fikriniz var mıdır ?
 
Hocam mesela bu kulaklıgın 7.1 desteği yok zaten bu markalarda firmaların 7.1 destekli kulaklıkları bu fiyatlara yok gibi bir şey de ben James Donkey'in 720 model kulaklıgına bakmıstım her tarafta 2 tane hoparlör olması ve titreşim gibi özellikler olması dikkatimi çekti YouTube'da iyi yorumlar almış James Donkey 712 kullanan 3 arkadaşım var 3 üde memnun olduklarını söylüyorlar fakat forumda çoğu kişi alınmaz tarzı yorumlarda bulunmuş sizin bir fikriniz var mıdır?

Hocam sanal 7.1 yerine kaliteli stereo tercih edilmeli. James Donkey, Rampage, Gamepower vb. markalar önermiyorlar çünkü sıkıntı çıkartabiliyor ben 2 yıl Everest mouse kullandım, 1,5 yıl Rampage klavye kullandım, 2 yıldır da Rampage kulaklık kullanmaktayım açıkçası hiçbirinde sorun yaşamadım ama çoğu kişide birkaç ay ya da 1 yıla falan bozuluyor, şans gerektiriyor bu işler şansınıza güvenirseniz alın ama attığım Cooler Master modeli eşekten daha iyidir.
 

Geri
Yukarı