300 TL laptop soğutucu önerisi

Teşekkürler

Teşekkürler

Teşekkürler

Ben A101'den aldığım 17 TL'lik dandik bir soğutucu kullanıyorum. Sadece stand olması bile aslında ısınmayı bir miktar önlüyor. Fanı oldukça yetersiz bir ürün. O nedenle fanı daha kuvvetli ve etkili bir soğutucunun etkili olacağını düşünüyorum. Siz Zalman'ı kullandınız mı?

Ürünü alalı 11 ay oldu. Termal macunu nasıl ve ne sıklıkla değiştirmek gerekir? Bilgi verirseniz sevinirim.

Termal macunu yılda bir defa uygulamanız etkili olacaktır. Şunu öneririm en iyilerinden biridir.

 
Benim kullandığım bir Microsoft marka bir soğutucu. Tek fanlı olmasına rağmen gayet güzel bir ürün. Araştırıp almanı tavsiye ederim.
 
Evet Zalman şu an kendi cihazımda kullanıyorum. Bunu almadan önce tx Red Alert almıştım iade ettim, malzeme kalitesi çok basit geldi bana. Bu ürün malzeme kalitesi olarak gerçekten çok tatminkar, tek fan ve gayet sessiz çalışıyor. Hava üfleme gücünün çok iddialı olduğunu söyleyemem ama gayet güzel vuruyor.

Hocam bende tx Red Alert kullanıyorum içinde hafif bir toz vardı ve cızırdama sesi bende açtım içini o LED ekran kısmının üstünde bir tarih vardı. Açıkcası şok oldum kart 2015'ten kalma fanlar kim bilir ne zamandan kalmadır.

Bunların USB girişlerini şarj cihazına ya da USB'li priz varsa ona takmanı öneririm.

Hocam soğutmuyor ürün ben kullanıyorum maksimum 1 2 derece soğutuyor.
 
Linke giremedim ama eğer ihtiyaç olan noktaya üfleyen bir soğutucu bulduysanız güzel olur elbette. Bu arada tek fanda da hızlıda çalışırken dört bir yandan soğuk hava çıkışını hissediyorsunuz, tabii ki tek o noktaya özellikle üfleyen bir fan gibi olmaz sanırım.
https://bit.ly/3cRl9cy link buydu hocam.
Bu güzel bir model bence
Siz kullanıyor musunuz ya da tecrübeniz var mı? Sesi, malzemesi ve soğutması sizce iyi midir? Hangi markanın daha iyi olduğunu düşünüyorsunuz?
 
Konuyu yeniden aktifleştirme zamanı gelmiş. Kullanan arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. Halen almadım. Malum yaz ayları gelince bir miktar gerek oldu. Oyunlar FPS droptan geçilmez oldu.
 
Konuyu yeniden aktifleştirme zamanı gelmiş. Kullanan arkadaşların deneyimlerinden faydalanmak isterim. Halen almadım. Malum yaz ayları gelince bir miktar gerek oldu. Oyunlar FPS droptan geçilmez oldu.
Öncelikle almadıysan şunu söyleyim; Hiç bir soğutucudan "laptopu gerçek anlamda soğutma" bekleme. Çoğunun yaptığı çünkü genel olarak, alttaki sıcak havayı tahliye etmek, laptopu yüksekte tutarak biraz daha alttaki boşlukların, boşta kalmasını sağlamak. O attığın cooler master soğutucuyu ben 2014 senesinde aldım baya eski bir soğutucu kendisi. Size şunu söyleyim, 3-4 derece arttı sıcaklık çünkü 140mm fan asla yetmedi, bir de yanında gelen 2 USB Portundan birisi bozuldu, ve mesh ızgarası da koptu, yapıştıramadım kayboldu gitti sonra. İçinde gelen 140mm fan ve onun boşluğu, aynı zamanda altı da yeterince yüksek değil ısındırıyor bilgisayarı ben pek işe yaradığını görmedim. Ben baya uzun süredir araştırıyorum da, hiç bir soğutucu istediğim şeyleri karşılamadı neredeyse. En kötü ihtimal Zalman NS2000 ve Zalman NC11 var, onun dışında DeepCool MultiCore X6'ya bakmanızı öneririm, fakat pek memnun değiller. Zalman NC11'de pek garanti memnuniyet vermeyebilir. Yorumları pek olumlu değil, fakat 220mm fan ile 720rpm hız sağlıyor. Bu değer NS2000'e göre daha fazla ve fanı daha büyük. Dediğim gibi görme-yanılma yolu devreye giriyor burada ise. NS2000'deki o USB Hub işlevsiz bu arada. Anca telefon şarj etmeye, ya da mouse vs. takmaya yarar en fazla o da. Başka sorun olursa sorabilirsin. İyi günler.
 

Geri
Yukarı