LightRockS1 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 2 Mayıs 2022 #11 Liberte Sergen dedi: Öneririm hocam güzeldir, kullanıyorum. Sorunuz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Viper Mini neden daha iyi hocam?
Liberte Sergen dedi: Öneririm hocam güzeldir, kullanıyorum. Sorunuz varsa alabilirim. Genişletmek için tıkla... Viper Mini neden daha iyi hocam?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mayıs 2022 #12 LightRockS1 dedi: Viper Mini neden daha iyi hocam? Genişletmek için tıkla... Donanımsal olarak daha iyi. (sensör vb.) Bu arada ikisini de kullandım Viper Mini daha rahat diyebilirim ve bence daha iyi. Rival 3 güzeldir üzmez ama ben iade etmiştim.
LightRockS1 dedi: Viper Mini neden daha iyi hocam? Genişletmek için tıkla... Donanımsal olarak daha iyi. (sensör vb.) Bu arada ikisini de kullandım Viper Mini daha rahat diyebilirim ve bence daha iyi. Rival 3 güzeldir üzmez ama ben iade etmiştim.
LightRockS1 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #13 Liberte Sergen dedi: Donanımsal olarak daha iyi. (sensör vb.) Bu arada ikisini de kullandım Viper Mini daha rahat diyebilirim ve bence daha iyi. Rival 3 güzeldir üzmez ama ben iade etmiştim. Genişletmek için tıkla... Forumda gezinirken Rival 3 - Viper Mini karşılaştırması buldum. Oradaki çoğu kişide Viper Mini önermiş. Muhtemelen bende Viper Mini alacağım.
Liberte Sergen dedi: Donanımsal olarak daha iyi. (sensör vb.) Bu arada ikisini de kullandım Viper Mini daha rahat diyebilirim ve bence daha iyi. Rival 3 güzeldir üzmez ama ben iade etmiştim. Genişletmek için tıkla... Forumda gezinirken Rival 3 - Viper Mini karşılaştırması buldum. Oradaki çoğu kişide Viper Mini önermiş. Muhtemelen bende Viper Mini alacağım.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 3 Mayıs 2022 #14 LightRockS1 dedi: Forumda gezinirken Rival 3 - Viper Mini karşılaştırması buldum. Oradaki çoğu kişide Viper Mini önermiş. Muhtemelen bende Viper Mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklinizi ve el boyutunu alttaki rehberden söyleseniz ona göre mouse öneririz.
LightRockS1 dedi: Forumda gezinirken Rival 3 - Viper Mini karşılaştırması buldum. Oradaki çoğu kişide Viper Mini önermiş. Muhtemelen bende Viper Mini alacağım. Genişletmek için tıkla... Tutuş şeklinizi ve el boyutunu alttaki rehberden söyleseniz ona göre mouse öneririz.
LightRockS1 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #15 293735 dedi: Tutuş şeklinizi ve el boyutunu alttaki rehberden söyleseniz ona göre mouse öneririz. Genişletmek için tıkla... Pençe şeklinde tutuyorum. El boyutumu ölçmedim ancak elim o kadar büyük değil. El boyutumun uygun olacağını düşünüyorum.
293735 dedi: Tutuş şeklinizi ve el boyutunu alttaki rehberden söyleseniz ona göre mouse öneririz. Genişletmek için tıkla... Pençe şeklinde tutuyorum. El boyutumu ölçmedim ancak elim o kadar büyük değil. El boyutumun uygun olacağını düşünüyorum.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #16 LightRockS1 dedi: Pençe şeklinde tutuyorum. El boyutumu ölçmedim ancak elim o kadar büyük değil. El boyutumun uygun olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Elim 19 cm ve pençe tutuyorum bana gayet güzel oluyor hocam.
LightRockS1 dedi: Pençe şeklinde tutuyorum. El boyutumu ölçmedim ancak elim o kadar büyük değil. El boyutumun uygun olacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Elim 19 cm ve pençe tutuyorum bana gayet güzel oluyor hocam.
LightRockS1 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #17 @Liberte Sergen @293735 Sağ olun tekrardan ikinizde yardımcı oldunuz. Viper Mini almaya karar verdim. Tekrardan sağ olun gece gece yorduk.
@Liberte Sergen @293735 Sağ olun tekrardan ikinizde yardımcı oldunuz. Viper Mini almaya karar verdim. Tekrardan sağ olun gece gece yorduk.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2022 #18 LightRockS1 dedi: @Liberte Sergen @293735 Sağ olun tekrardan ikinizde yardımcı oldunuz. Viper Mini almaya karar verdim. Tekrardan sağ olun gece gece yorduk. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam her zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İyi bayramlar.
LightRockS1 dedi: @Liberte Sergen @293735 Sağ olun tekrardan ikinizde yardımcı oldunuz. Viper Mini almaya karar verdim. Tekrardan sağ olun gece gece yorduk. Genişletmek için tıkla... Estağfurullah hocam her zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İyi bayramlar.
LightRockS1 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #19 Liberte Sergen dedi: Estağfurullah hocam her zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun size de iyi bayramlar hocam.
Liberte Sergen dedi: Estağfurullah hocam her zaman, hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. İyi bayramlar. Genişletmek için tıkla... Sağ olun size de iyi bayramlar hocam.
Xarmion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.498 Makaleler 1 Çözümler 1 3 Mayıs 2022 #20 Alternatif olarak bu modele bakabilirsin. REDRAGON M612-R PREDATOR Gaming RGB 8000 DPI Fare - inventus REDRAGON M612-R PREDATOR Gaming RGB 8000 DPI Fare inventus.com.tr
Alternatif olarak bu modele bakabilirsin. REDRAGON M612-R PREDATOR Gaming RGB 8000 DPI Fare - inventus REDRAGON M612-R PREDATOR Gaming RGB 8000 DPI Fare inventus.com.tr