Maksimum 300TL ile alabileceğim mouse pad önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum genelde. Boyutu, görünüşü değil performansı önceliğim.
Bütçe çıkarsa klassegear (pro) bakabilirsiniz. HELİXSUN 70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Silmarillion - Fiyatı, Yorumları arkadaşım bunu kullanıyor, memnun. Farklı baskılarıda var.Maksimum 300TL ile alabileceğim mouse pad önerir misiniz? FPS oyunları oynuyorum genelde. Boyutu, görünüşü değil performansı önceliğim.
Attığım daha uygun fiyatlı zaten hocam.Bütçe çıkarsa klassegear bakabilirsiniz. HELİXSUN 70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Silmarillion - Fiyatı, Yorumları arkadaşım bunu kullanıyor, memnun. Farklı baskılarıda var.
Pro modelleri 540tl civarı olduğu için öyle dedim.Attığım daha uygun fiyatlı zaten hocam.
Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Klasse Classic Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (90x40 cm - XX Large, Siyah) : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende pro modeli var ama çok da gerekli değil, tekrar alacak olsam baskısız klasik alırdım.Pro modelleri 540tl civarı olduğu için öyle dedim.
Bütçe çıkarsa klassegear (Pro) bakabilirsiniz. HELİXSUN 70x30 Cm Gaming Oyuncu Mouse Pad Kaymaz Taban Büyük Klavye Fare Altlığı Mousepad Silmarillion - Fiyatı, Yorumları arkadaşım bunu kullanıyor, memnun. Farklı baskıları da var.
Hocam hepsi ortalamada aynı ürün, altı kauçuk üstü kumaş. Bütçe bunun bir kaç katına çıkmadığı sürece gözünüze güzel görüneni alın.Klassegear Pro olmayan 300TL olan mı daha iyi ve uzun ömürlü olur yoksa attığınız mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.