300 TL RAM önerisi

Bütçe
300 tl

corumluapo19

Centipat
Yer
Urfa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
4 GB 1333 MHz DDR4 bir RAM'im var bir 4 GB RAM daha almayı düşünüyorum.
Önerilere açığım bütçem 300TL.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB alabilirsin. En kötü 4 GB olanı söküp 8 GB olanı takarsın. DDR4 mü DDR3 mü bu arada? CPU-Z üzerindeki değeri söylüyorsan 2666 MHz o. DDR3 RAM'de en fazla 2133 MHz var biliyorum.

drr3 müş ram ben görev yöneticisinden bakmıştım. şimdi cpuz'den baktım 1332 mhz drr3 crucial marka ram var bende. ona göre 4gb ram tavsiyelerinizi bekliyor
Ya DDR3 demek istedin yada CPU-Z'den baktığın hızı 2 ile çarpmadan direk söyledin. Acaba hangisi?
drr3 üçmüş ben görev yöneticisinden bakmıştım orda drr4 yazıyor
bu ram sizce nasıl ?
bid şu ram nasıl ?
şu rami mi alıyım?
şu ram'i mi?
şu ram nasıl?

Son düzenleme:
drr3 müş ram ben görev yöneticisinden bakmıştım. şimdi cpuz'den baktım 1332 mhz drr3 crucial marka ram var bende. ona göre 4gb ram tavsiyelerinizi bekliyor

drr3 üçmüş ben görev yöneticisinden bakmıştım orda drr4 yazıyor
bu ram sizce nasıl ?
bid şu ram nasıl ?
şu rami mi alıyım?
şu ram'i mi?
şu ram nasıl?
Laptop mu kullanıyorsun masaüstü mü?
CPU-Z programında SPD kısmından RAM'lerin fotoğrafını at.

8 GB alabilirsin. En kötü 4 GB olanı söküp 8 GB olanı takarsın. DDR4 mü DDR3 mü bu arada? CPU-Z üzerindeki değeri söylüyorsan 2666 MHz o. DDR3 RAM'de en fazla 2133 MHz var biliyorum.

DDR 3 Ramler'de 2400 mhz e kadar bulunmakta hatta 2666 mhz bile görmüştüm.

CPU Z'de seri kodu yazan yer olan serial number yeri boş. Bu arada sistemim masaüstü.
Ben galiba şu rami alıcağım benimkisiyle özellikleri uyuyor.
1611944800425.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı