300 TL Steam oyun tavsiyesi

Önerilcek oyunlar var zaten paranızı bekletin PC için çıkacak Uncharted için saklayın derim şimdi boş oyunlarla harcamayın paranızı.
 
Sniper Ghost Warrior Contracts 2, son zamanlarda Shooter diye bir dizi izleyip gaza geldiğim ve sniping oyunlar var mıdır diye araştırmaya girip, indirimdeyken alıp, 2.5 saati taze oynamış biri olarak kesinlikle öneririm. Ha belki daha ucuza düşer mi bilinmez ama bence muhteşem oyun olmuş. Zaten hali hazırda AWM hastası biri olarak, oyun beni aşırı tatmin etti. Şu saat olmasa devam edecem oynamaya ama yatmamız da lazım :D Aldığım oyunlar RDR 2 ve SGW C2'yi denedim ve 2sinden de muazzam tatmin oldum. SGW'de bazı yerlerde, adama vuruş yaptığında seni 3-4 sn'lik muhteşem bir sinematiğin içine alıyor olması beni baya etkiledi. Sniper Elite 4'ü de aldım tabii deneyimleyemedim daha. Aldığım diğer oyunlara sırayla devam edeceğim. Özellikle RDR 2'den sonra AC'ye geçmeyi düşünüyorum. Resimdekiler bu indirim döneminde aldıklarım. Başka arkadaşlara da belki yardımcı olur. Hikayeli oyunlardan ziyade online lol, pubg, cs:go tarzı oyunlar oynayan biri olarak, çok geç kalmışım bu tarz oyunlara. Boşa sinir, stres olmuşuz onca zaman sadece online oynayarak :D
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    33,9 KB · Görüntüleme: 46
Sniper ghost Warrior contracts 2, son zamanlarda shooter diye bir dizi izleyip gaza geldiğim ve sniping oyunlar var mıdır diye araştırmaya girip, indirimdeyken alıp, 2.5 saati taze oynamış biri olarak kesinlikle öneririm. Ha belki daha ucuza düşer mi bilinmez ama bence muhteşem oyun olmuş. Zaten halihazırda awm hastası biri olarak, oyun beni aşırı tatmin etti. Şu saat olmasa devam edeceğim oynamaya ama yatmamız da lazım :D aldığım oyunlar RDR 2 ve sgw C2'yi denedim ve 2'sinden de muazzam tatmin oldum. Sgw'de bazı yerlerde, adama vuruş yaptığında seni 3-4 Sn'lik muhteşem bir sinematiğin içine alıyor olması beni bayağı etkiledi. Sniper Elite 4'ü de aldım tabii deneyimleyemedim daha. Aldığım diğer oyunlara sırayla devam edeceğim. Özellikle RDR 2'den sonra AC'ye geçmeyi düşünüyorum. Resimdekiler bu indirim döneminde aldıklarım. Başka arkadaşlara da belki yardımcı olur. Hikayeli oyunlardan ziyade Online LoL, PUBG, CS:GO tarzı oyunlar oynayan biri olarak, çok geç kalmışım bu tarz oyunlara. Boşa sinir, stres olmuşuz onca zaman sadece Online oynayarak :D

Vallahi bilemiyorum ancak bende bunları aldım ve birkaçını iade edebilirim ve Sniper oyunlarını alabilirim.

sizin.png

A Total War saga: Troy.

a Total War saga troy eğer pahalı diyorsan warhammer ı veya II

Total attila aldım.
Bilsem yakın zamanda Uncharted çıkacak parayı ona saklarım ancak 2022'den once gelecek gibi durmuyor o zamana kadar tekrar biriktiririm parayı.
 
Son düzenleme:
Vallahi bilemiyorum ancak bende bunları aldım ve birkaçını iade edebilirim ve Sniper oyunlarını alabilirim.

Eki Görüntüle 1226692

Total attila aldım.
Bilsem yakın zamanda Uncharted çıkacak parayı ona saklarım ancak 2022'den once gelecek gibi durmuyor o zamana kadar tekrar biriktiririm parayı.

Jedi Fallen Order yerine 2 aylık Game Pass alıp oradan oynayabilirdin. Dead ısland ben nefret etmiştim o oyundan hiç içerik yok gibi gelmişti bana. Diğerleri güzel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı