300 TL'ye Gaming Mouse Önerisi

Kingston HyperX Pulsefire Surge Oyuncu Mouse HX-MC002B Fiyatı
Hangisinin elinize oturacağını düşünüyosanız onu alın. Mediamarkt'a gidip deneyebilirsiniz.

Razer Deathadder, HyperX Pulsefire Surge ve SteelSeries Sensei 310 arasından hangisi daha iyidir? Daha başka bu fiyatta pek beğendiğim mouse bulamadım. Dediğim gibi en fazla 300 TL verebilirim. Sizce hangisi iyidir? Buna da cevap verirseniz sevinirim. :)

Razer Deathadder, HyperX Pulsefire Surge ve SteelSeries Sensei 310 arasından hangisi daha iyidir? Daha başka bu fiyatta pek beğendiğim mouse bulamadım. Dediğim gibi en fazla 300 TL verebilirim. Sizce hangisi iyidir? Buna da cevap verirseniz sevinirim. :)
yıllardan beri steelseries mouse kullanıyorum. kalite marka olarak çok iyi asla yanıltmaz. 310u deneme şansım oldu elim aşırı ufak bir erkeğe göre onun için iade ettim.tavsiye ederim

Bende almayı düşünüyorum ama biraz daha sonra. Şuan rival 300s+qck medium mouse pad ile birlikte 230 tl civarına bulabilirsiniz. 70 tl cebinize kalsın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı