1 15327 Kilopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 244 28 Kasım 2015 #21 nuri22 dedi: İnan ki beş para etmez ederi en fazla 150-200 arası alacağımdan da demiyorum. İşlemci quad-core bir işlemci ekran kartı da gtx falan olsaydı anca... Genişletmek için tıkla... Ben fiyatının hakkını vereceğinden eminim. Saygılar. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel. Satış güncel fiyat 250 TL.
nuri22 dedi: İnan ki beş para etmez ederi en fazla 150-200 arası alacağımdan da demiyorum. İşlemci quad-core bir işlemci ekran kartı da gtx falan olsaydı anca... Genişletmek için tıkla... Ben fiyatının hakkını vereceğinden eminim. Saygılar. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel fiyat 250 TL. Satış güncel. Satış güncel fiyat 250 TL.
by_hunter Megapat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2015 #22 hocam merhaba ilk teklifim hala geçerli yarin aksama kadar düşünürseniz almak istiyorum sonrasında ihtiyacım kalmayabilir face:Cetin Alkan | Facebook
hocam merhaba ilk teklifim hala geçerli yarin aksama kadar düşünürseniz almak istiyorum sonrasında ihtiyacım kalmayabilir face:Cetin Alkan | Facebook
1 15327 Kilopat Katılım 28 Eylül 2013 Mesajlar 244 3 Aralık 2015 #23 by_hunter dedi: hocam merhaba ilk teklifim hala geçerli yarin aksama kadar düşünürseniz almak istiyorum sonrasında ihtiyacım kalmayabilir face:Cetin Alkan | Facebook Genişletmek için tıkla... Ekledim bir konuşalım. Konu güncel fiyat 250 TL. Konu güncel fiyat 250 TL. Kasa @by_hunter ' a satılmıştır. Alışveriş için kendisine teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.
by_hunter dedi: hocam merhaba ilk teklifim hala geçerli yarin aksama kadar düşünürseniz almak istiyorum sonrasında ihtiyacım kalmayabilir face:Cetin Alkan | Facebook Genişletmek için tıkla... Ekledim bir konuşalım. Konu güncel fiyat 250 TL. Konu güncel fiyat 250 TL. Kasa @by_hunter ' a satılmıştır. Alışveriş için kendisine teşekkür ederim. Konuyu kapatabilirsiniz.