300 TL'ye klavye ve fare önerisi

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Merhaba. Benim şu anda klavye ve fareye ihtiyacım var. Klavye için 200₺, fare için 100₺ gibi bir bütçem var. Ayrı ayrı olmasa da set halinde de olabilir. F/P ürünü arıyorum. Öyle çok fazla oyun oynayan biri değilim. Ama biraz hızlı yazdığım için tuşlara ister istemez sert basıyorum. Işıklı olsun, rengarenk olsun gibi derdim yok. Sadece beni 1-2 sene götürsün yeter. Ama klavye, tuşları görebilmem için hafif ışıklı olabilir. Olmasa da olur o kadar önemli değil. Şimdiden teşekkür ederim.

mekanik olur mu

300 Tl'ye bu devirde çok yok bi ara eskilerde bende bundan vardı :

Mousenin ışığı sönmüyor klavyeninkinide scroll lock tuşu ile ayarlayabiliyorsunuz sadece kapanıp açılma ben 2 yıl fln kullandım.

Azcık fiyatta yükselebilirim diyorsan Everest Kb-120 Sm-gx66 Gaming Oyuncu Klavye Mouse Set Fiyatı, Yorumları - Trendyol önerimdir.

En başta 1.koyduğumu sert bassanda sorun olacağını sanmıyorum ama biraz şans meselesi.

Çok ses çıkarmazsa olabilir. Ama bu fiyatta mekanik bulunmaz gibi. Klavye sadece 200 lira.

100₺ eksik kalıyor. Ve bunu bulamam gibi . Mezun olduğum için birilerinden para istemeye çekiniyorum. Belirlediğim fiyat bandında olursa çok iyi olur.

Son düzenleme:
Böyle bir klavye buldum. Philips, bilindik bir marka olduğu için güven verdi ama Şok'ta satılması biraz tereddüte düşürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…