300 TL'ye Kulaklık Önerisi

Emiroo

Kilopat
Max 300 TL'ye oyunda keyif verecek kulaklık arıyorum ama öncelikle rahat olması. Hiçbir şekilde rahatsız etmesin istiyorum. Önerilerinizi alayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim kullandığım kulaklık SN-RW1'i alabilirsiniz.
Hiçbir sorunla karşılaşmadım. Fiyat performans ürünüdür, tavsiye ederim.

Logitech G231 önerebilirim konforlu bir kulaklık. Oyun performansı konusunda profesyonel olmadığım için yorum yapamam ama dizi/film izlerken müzik dinlerken tatmin ediyor.

İndirimde Arctis 3 almanı öneririm. Kendim Yaklaşık 1 ay önce 300 TL'ye almıştım. Tek sorunu yazılım problemi vardı onuda zar zor çözdüm. Şu anlık çok iyi kulaklık. Özellikle rahatlık konusunda çok rahat.. Yazılımı gerçekten kaliteli ama dediğim gibi aldığında problem çıkabiliyor onuda çözebiliyorsun. Oyun konusunda 7.1 gayet yeterli. Öneririm.

Alternatif olarak CM MH320 öneririm.
SN-RW1 ve Logitech G231 bana göre o fiyata kötü kulaklıklardır. Kendim şahsen denedim ve beğenmedim.

300 TL olduğu yer var mı? En düşük 400 TL'ye buldum.

300 TL olduğu yer var mı? En düşük 400 TL'ye buldum.
Ben aldığımda, Trendyol üzerinde yaklaşık 2 hafta boyunca indirimdeydi. Malum, dolar aldı başını gidiyor. Sana tavsiyem, eğer acelen yoksa indirim kovalaman ama acelen var ise CM MH320 alabilirsin.

Ayriyetten bu siteden neredeyse bütün sitelerdeki en ucuz fiyatı bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…