Maalesef ki oldukça kötü bir ekran kartım var, ondan dolayı sarı siteden alabileceğim ve 300 watt Everest PSU'mun yeterli olacağı ve beni tatmin edecek bir ekran kartı var mıdır? Malum ekonominin halini görüyoruz açıklamaya bile gerek yok. Tavsiye verirseniz çok mutlu etmiş olursunuz beni.
Yapmayın be demek ki doğru dürüst oynayamadığım oyun kaldırılacak. Neyse ben HD 8510' u alırsam mesela SnowRunner veya MudRunner' ı rahat rahat oynarım değil mi? GMOD' u şu an bile 40-50 fps alarak oynuyorum onda çok iyi sonuçlar alacağımı düşünmekteyim. Peki bu kart Valorant oynatır mı?
Yapmayın be demek ki doğru dürüst oynayamadığım oyun kaldırılacak. Neyse ben HD 8510'u alırsam mesela SnowRunner veya MudRunner'ı rahat rahat oynarım değil mi? GMOD'u şu an bile 40-50 FPS alarak oynuyorum onda çok iyi sonuçlar alacağımı düşünmekteyim. Peki bu kart Valorant oynatır mı?
Peki başka ekran kartı yok mu hocam? HD 8510 kartını araştırıyorum ama pek doğru düzgün sonuç buluyorum. Güzel bir fiyata sarı siteden yakalamışken alayım diyorum. 150 TL ve bu güzel bir fiyat. Çok tuhaf bir fiyata yada gösteriş amaçlıda olabilecek 2 TL' ye GT 415 buldum ama öyle bir kartı asla almam eskimiş bir kart sonuçta. GT 415 kartına techpowerup' tan bakıyorum 9600 GT kartından bile daha az verimliliğe sahip.
Peki başka ekran kartı yok mu hocam? HD 8510 kartını araştırıyorum ama pek doğru düzgün sonuç buluyorum. Güzel bir fiyata sarı siteden yakalamışken alayım diyorum. 150 TL ve bu güzel bir fiyat. Çok tuhaf bir fiyata ya da gösteriş amaçlıda olabilecek 2 TL'ye GT 415 buldum ama öyle bir kartı asla almam eskimiş bir kart sonuçta.