300 Watt PSU HD6870 ekran kartına yeter mi?

Papyrus

Hectopat
Yer
Karaaltan
Daha fazla  
Meslek
İstiyor: Bilgisayar mühendisi
PSU'nun bilgilerini bir önceki 300 Watt PSU R7 250 ye yeter mi adlı konuda bulabilirsiniz. Alacağım ekran kartını değiştirdim. HD6870 alacağım ve PSU yeterli mi öğrenmek istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Yetmezse yenisini alacağım. (Yetmezse alacağım param çok yok. Bence alın falan demeyin. )

PSU'nun bilgilerini bir önceki 300 Watt PSU R7 250 ye yeter mi adlı konuda bulabilirsiniz. Alacağım ekran kartını değiştirdim. HD6870 alacağım ve PSU yeterli mi öğrenmek istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Yetmezse yenisini alacağım. (Yetmezse alacağım param çok yok. Bence alın falan demeyin. )
Psuyu değiştirin yetmiyor. En fazla 500 watt psu alın.

6870 çok fazla güç tüketimi olan bir kart. En az 500 Watt 80+ kaliteli bir güç kaynağın olması lazım. Ayrıca kart için iki adet PCI-Express güç bağlantı kablolarına da ihtiyacın olacak. Şu anki sisteminde bunların olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı