3000-3200 TL Sistem tavsiyeleri

CL degeri ne demek biliyor musun? Gecikme suresi demek, bilgilendireyim. Ne kadar dusuk olursa, o kadar performans saglayacak.

GTX900 serisinin GTX970 ve GTX980 urunu her yerde satiliyor, arastir ve oyle oner.

GTX780 diyorsun, R9 290'in onu gectigini bilmiyorsun. Intel islemci ve AMD ekran karti derken neyi kastediyorsun?
Hadi ya ciddimisin Cl cidden o mu enteresan bilgilere sahipsin.
Söylediğin ekran kartı GTX900 sisteme 1000 tl daha ekleyecek muhalefet olmak için yorum yazma lütfen.

Dostum sen ne sacmaliyorsun allasen? Senin eklemeye calistigin ekran karti eski mimari diyoruz, GTX970 eklenecek ayni fiyata diyoruz. Sen oneri yaptigin mesajlari okumuyor musun yoksa? Ilginc cidden.

Rica ediyorum ukalalik yapmadan onerilerini duzelt. Milyarlarca para harcayacak adama oneri yapiyoruz.
Sana son mesajim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sen ne sacmaliyorsun allasen? Senin eklemeye calistigin ekran karti eski mimari diyoruz, GTX970 eklenecek ayni fiyata diyoruz. Sen oneri yaptigin mesajlari okumuyor musun yoksa? Ilginc cidden.

Rica ediyorum ukalalik yapmadan onerilerini duzelt. Cocuk eglendirmiyoruz burada, milyarlarca para harcayacak adama oneri yapiyoruz.
Sana son mesajim.
Arkadaşım doğru bir dille söyle halledelim, ben senin ilk dediğin karttan bahsettim ben tek bir siteden yaptım sistemi oda vatandı orada olanlarda buydu en iyileri yani bu fiyata ekran kartına tamam laf ediyonda kasaya ve diğerlerine laf niye?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dikkatli bakacaksin o zaman. Koskoca yazilarla "GTX970" ve "GTX980" yazilarini gormuyorsun Vatan'da.

Ben yanlislarini belirttim. Yukari cik, bastan asagi oku mesajlari. Dilersen de arastir.

Ekran kartı konusu tamam haklısın biz yalnış yaptığımız şeyin doğrusunuda kabul etmeyi biliriz ama kasa konusunda yalnışın var Corsair çöp değildir.

Kasaya kim laf etti? Mesajlarimi "dikkatli" oku.

Ha, evet. Kasaya da laf etmisim. 400TL'ye yanlis kasa secilmis. Pahali.
Daha ucuza 650W modelleri var Corsair'in.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı