3000-3500 TL 2K 144 Hz monitör tavsiyesi

Bütçe
3000-3500 TL
Dell S2721DGF aldım. İnanın ki birçok şüphe ile aldım ama muazzam bir kalitesi var. Ayaklığı, sağlamlığı, tasarımı, arka LED'i ve tabii ki görüntü kalitesi... Kesinlikle pişman olmazsınız. Şansıma ki ne ölü piksel çıktı ne de ışık süzmesi var. Taş gibi alet. Post kalibrasyon ile doğru renk ayarını yapıyorsunuz ve tadından yiyemiyorsunuz. Hayırlı olsun 😀
 
Tek sıkıntı İtopya'nın satıyor olması. Bence o riske değmez herhangi bir sorunda ilgili bulamıyorsun. LG 850-B bence en iyilerinden o fiyat bandında. Dell başka yerde satılsa bende Dell derdim açık ara.
 
Hepinize teşekkür ederim o Dell ürünü de çok güzel Samsung da ama LG ekranları konusunda hiç bir zaman şüphem olmadı. DELL markasını da kullanmadığım için çok bilmiyorum. Yine de önerebilir misiniz LG markasını çünkü gayet iyi özellikleri var diye düşünüyorum.
Bir arkadaşımdan duydum ne kadar doğru bilemem tabi ama LG ürünlerinde brightness sorunları varmış sanırım bir bilgin var mı ?
Tek sıkıntı İtopya'nın satıyor olması. Bence o riske değmez herhangi bir sorunda ilgili bulamıyorsun. LG 850-B bence en iyilerinden o fiyat bandında. Dell başka yerde satılsa bende Dell derdim açık ara.
LG ürünlerinde brightness sorunları varmış sanırım bir arkadaşım söyledi ne kadar doğru bir bilgin var mı ?
 
Son düzenleme:
O kadar bilgim yok ama bende araştırmıştım. Özellikle DELL çok iyi ama itopya olduğu için almadım. 850-B alacaktım ki Samsung 27" 2017 üretilen modele döndüm pek kullanamadım ama ilk etapta baya beğendim. Arada 600-700 TL fark vardı hem curved hemde fazlasıyla beğenilmesinden ve daha önce 144hz 1080P'sini sıkıntısız kullandığımdan dolayı samsung aldım. İsterseniz ona da bakabilirsiniz.
 
İtopya'dan 2 kere monitör aldım bir sorun çıkmadı ama bu çıkmayacağı anlamına gelmezde. Ölü pixel gibi sorunlar her marka ve model de olabilir kaç ölü pixe le kadar iade veya değişim kabul ettiklerini araştırın. Markadan markaya değişiklik gösteriyor İtopya'dan ziyade bu monitörleri onlara Satan Türkiye distribütörü olan insanlarla muhatap olun. Sorununuz öyle ya da böyle onlar çözecektir İtopya onarım gibi şeyler yapmıyor sonuçta.
 
ASUS ve bir firma daha ölü piksel garantisi veriyordu sanırım. Onun dışında hiçbir firma ölü piksele garanti vermiyor. Küme halinde bir ölü piksel olmadığı sürece.
 
Tekrardan cevaplar için teşekkür ederim. Önerdiğiniz monitörlerin hepsini bir listeye koydum bakıp aralarından bir seçim yapacağım. İkilemde kalma ihtimalim biraz yüksek gibi ama bakalım. Çünkü LG modeli benim baya hoşuma gitmişti. Kimsenin de kötülediğini görmeyince burada iyi bir monitör diye düşündüm.
 
LG pişman etmeyecektir çünkü bütçen o ayarda. Bir de bireysel düşünce olarak. Genel kullanımın oyunsa düşünmeden LG modelini al çünkü flat (düz) ekran. Ama genel olarak oyun, dizi, film, iş, okul vs tarzı işler içinse Curved öneririm.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı