3000-3500 TL 2K Monitör tavsiyesi

Acer XV272UP Aorus ile aynı panel.
Gigabyte da ayak biraz daha şekil, RGB ışıklandırma var. Ve mikrofona gürültü önleme özelliği var. Acer 2500 lira Gigabyte 4000 lira. 1500 lira fark var aradaki farklar belli.

Mecburiyet ve bu açıdan ihtiyaç olan ile eğlence ve zevk boyutuna yönelik kararınızı bu yüzden sadece siz verebilirsiniz.

21"den geçince 24 size güzel gelecektir. Ben uzun süredir 46" TV'yi biraz uzaktan monitör olarak kullandığımdan dolayı ve pek PRO oyuncu mecburiyetlerine bağlı olmadığım için 27"'i tercih ettim. Çünkü sadece oyun odaklı değil multimedya odaklı da ihtiyacımı karşılamasını istedim.

2K'da 24" ne kadar abes durmaz bilemiyorum ama bir elin parmağını geçmeyecek kadar az ürüne sahipler. Buradan pek tercih edilmediğini ve az üretildiğini anlayabiliyoruz. Tabi sistemlerin gücü de bununla doğru orantılı. 2K'yı kaldıracak bir sistem herkeste olmaması da bir etkendir diye düşünüyorum.

Oynadığınız oyunun monitör boyut mecburiyetini ya oynayan güvenilir kişilerden öğrenebilirsiniz yada kendiniz deneyimlemeniz gerekiyor. En kötü monitörü satın alıp kısa süre bir deneyimleyip iade ederek değişim isteyeceksiniz. 27" alıp iade edip 24" e geçenler var.

Acer XV272UP Aorus ile aynı panel.
Gigabyte da ayak biraz daha şekil, RGB ışıklandırma var. Ve mikrofona gürültü önleme özelliği var. Acer 2500 lira Gigabyte 4000 lira. 1500 lira fark var aradaki farklar belli.
TR de satışı var mı dediğiniz modelin ben göremedim de?
Evet haklısınız genelde 27 mevcut baktığım düşündüğüm modellere göre değişecek gibi boyutu artık kısmet

2K çözünürlükte 27" mükemmel aklınızda soru işareti kalmasın alırken sadece oyun odaklı düşünmeyin faydasını görürsünüz. Ben Samsung SR750 kullanmaktayım bu arada.

Ghosting ve IPS Glow gibi sorunlar varmış biraz araştırdım
Anlaşılan TN panel almak şart gibi gözüküyor Asusun modelde de ışık sızması çok oluyormuş 1. Üründen bahsediyorum.
2K çözünürlükte 27" mükemmel aklınızda soru işareti kalmasın alırken sadece oyun odaklı düşünmeyin faydasını görürsünüz. Ben Samsung SR750 kullanmaktayım bu arada.
Evet anlaşılan 2K da 27” şart gibi duruyor. Büyük ihtimal 2K alırsam 27 alacağım. Bugün izinliydim boşta olunca araştırma şansım daha çok oluyor araştırdıkça da 1080p 24” e kayıyor aklım oyun için ama şundan 1-2 sene sonrada 1080p 720p gibi düşecek 2K aktif kullanılacak gibi gözüküyor. Kararsızlık zor iş...

IPS glow mevcut monitörde. Fakat ghosting konusunda katılamıyorum. En azından IPS panel için ghosting yok denebilir.

3500 e belki hem 27" hem 24" alırsınız )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…