3000-3500 TL arası en iyi notebook önerisi

Fahri Bağcı

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Benim kuzenim bir dizüstü bilgisayar almak istiyor. Bütçesi de 3000 ve 3500TL arası. Alacağı bilgisayarın Zula ve PUBG Mobile kaldırması gerekiyor. Bu bütçe de, bu oyunları kaldırabilen ve günlük işlerini yapabilecek bir bilgisayar önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, bu fiyat bandında laptop çok yok. 3000₺ civarında. 2. Elden güzel bir laptop bakabilirsin. PUBG Mobile oynatamayabilir ama Lite oynatır. Şöyle, sonuçta bu Mobile oyunu, telefon için yazıldı ve bilgisayarda yeterince performans veremiyor. PUBG yüksek ayarda oynadığım bilgisayarda PUBG Mobile orta ayara alınca oyundan atıyordu.

Dostum, bu fiyat bandında laptop çok yok. 3000₺ civarında. 2. Elden güzel bir laptop bakabilirsin. PUBG Mobile oynatamayabilir ama Lite oynatır. Şöyle, sonuçta bu Mobile oyunu, telefon için yazıldı ve bilgisayarda yeterince performans veremiyor. PUBG yüksek ayarda oynadığım bilgisayarda PUBG Mobile orta ayara alınca oyundan atıyordu.

Anladım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı