3000-3500 TL Arası Telefon Tavsiyesi

  • Konuyu başlatan WTC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 547

WTC

Kilopat
Katılım
5 Aralık 2018
Mesajlar
4.774
Çözümler
20
Merhaba arkadaşlar, bu fiyat aralığında dikkatimi çeken sadece Xiaomi Mi 9T oldu. Sizinde önerilerinizi ve tecrübelerinizi bilmek isterim. Samsung A70'te düşünüyordum fakat Mi 9T özellikleri bakımından daha ağır basıyor. Bir de LG G7 Thinq var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisiz imei kayıtlı mi 9t pro alabilirsiniz xiaomi türkiye grubunda satısı yapılıyor yada sahibindendeki satıcılardan birindende alabilirsiniz
 
Pil biraz sıkıntılı ama LG G7 almak bence daha mantıklı olur.
Fiyatına baktım tekrardan yükselmiş fakat yükselmemiş olsa bile pil seviyesi kesinlikle bana göre değil. Çabuk biten pil sürelerinden cidden gına geldi :)
Garantisiz IMEI kayıtlı Mi 9T PRO alabilirsiniz. Xiaomi Türkiye grubunda satışı yapılıyor. Ya da sahibindendeki satıcılardan birinden de alabilirsiniz.
Türkiye garantili olarak direkt Xiaomi'nin kendi mağazasından alacağım, alırsam eğer. Garantisiz olarak almayı kesinlikle düşünmüyorum. 9T PRO bütçemi maalesef aşıyor.
 
Pil hariç çoğu konuda rakiplerine göre önde bir telefon LG G7 ona göre düşünüp tercih yapın ve Xiaomi Mi 9T üzmez.
Bazı konularda LG önde olsa da pil bakımından bütün artılarını kaybediyor. Yoğun bir şekilde telefon kullanıyorum. Günlük olarak ihtiyaçlarımı karşılayacağını sanmıyorum. Fiyatında bir düşüş olmuştu fakat şu an tekrardan 3.800 TL gibi rakamlarda dolaşıyor. Zaten bütçemi en fazla 3.500 TL olarak ayarladım. Bu bakımdan özellikleri gayet güzel olsa da tercih edebileceğim bir telefon değil maalesef.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı