İşlemciyi yanlışlıkla yazmışım amacım PSU idi.Hocam alıntı yaptığınız mesajı keşke okusanız.
İşlemciyi yanlışlıkla yazmışım amacım PSU idi.Hocam alıntı yaptığınız mesajı keşke okusanız.
PSU:POWER BOOST GLACIER 750W 80+ Bronze 120mm Fanlı Modüler PSU | ITOPYAİşlemci nedir? PSU kaç Watt ve marka model ne?
O PSU bir C4 ne alsanız heba olacak. İşte ben de bu yüzdem sormuştum.
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech 8GB GDDR6 Ekran Kartı | Trendyol 200 tl fazla bütçendeni5 10400 için 3000-3500 TL'ye alınabilecek en iyi ekran kartını arıyorum.
Teşekkür ederim hocam iade etme işlemlerine başlıyorumO PSU bir C4 ne alsanız heba olacak. İşte ben de bu yüzdem sormuştum.
i5 10400 için 3000-3500 TL'ye alınabilecek en iyi ekran kartını arıyorum.
MSI AMD Radeon RX 5700 XT Mech 8GB GDDR6 Ekran Kartı | Trendyol 200 TL fazla bütçenden
Asus ROG-STRIX-RX5600XT-O6G-GAMING 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Bu arada sistemi satın aldınızmı almadıysanız tam bütçeniz nedir.
Rx5600xt performans olarak daha önde.
Sakin 5600 xt ye bulaşmayın sakin...çok sorunlu bir kart çok ısınıyor sürekli siyah ekran ve Oyundan atmalar oluyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.