3000-3500 TL sistem toplama tavsiyesi

bunu tavsiye ederim 400 lira daha konularak işlemci 1300x yerine ryzen 5 1600 alınabilir

Hayda aklımı karıştırmaya geldi bak Sağolasın hocam ama bilmiyorum amd işlemcisini abi bilemedim şimdi ne yapacağım ikinci sistem hoşuma gitti biraz ama bilmiyorum. Onu almaya karar verdim hocam. :)
Sen bilirsin amd ryzen serisi cok iyi çıktı intele göre cekirdek sayisi daha fazla olduğundan çoklu cekirdek oyunlarında cs go pubg gibi oyunlarda daha fazla performans verebiliyor

bunu tavsiye ederim 400 lira daha konularak işlemci 1300x yerine ryzen 5 1600 alınabilir

Hayda aklımı karıştırmaya geldi bak Sağolasın hocam ama bilmiyorum amd işlemcisini abi bilemedim şimdi ne yapacağım ikinci sistem hoşuma gitti biraz ama bilmiyorum. Onu almaya karar verdim hocam. :)
Sen bilirsin amd ryzen serisi cok iyi çıktı intele göre cekirdek sayisi daha fazla olduğundan çoklu cekirdek oyunlarında cs go pubg gibi oyunlarda daha fazla performans verebiliyor

@Pantheon sen ne diyorsun hocam bu duruma ? :/

Hocam bütçeniz o seviyelere çıkıyorsa @Pantheon arkadaşımızın attığı 1060 3gb sistemi toplamanızı öneririm. 1050Ti 4gb versiyonundan daha güçlü bir kart.

@Pantheon sen ne diyorsun hocam bu duruma ? :/
Bu arada tam emin degilim ama bazi yerlerde nvidia nin yeni ekran kartları çıkarmasıyla birlikte stoklarda yenilenecekmis ekran kartları fiyatları dusebilirmis.beklemekte fayda olabilir fakat dolar belli artma riskide var

Şöyle birşey var ama performans olarak hangisi iyi pubg gibi oyunda hangisinin performansı bir tık üste çıkabilir. ?
Tabi ki 1060 3Gb daha iyidir dostum.Yanlışım varsa düzeltilsin ancak Vram yani ekran kartı belleği çözünürlük yükseldiğinde devreye girer zaten bu iki kartı da 2k da kullanmak sıkıntı yaratır.1080p de Gtx 1060 3gb 1050Ti'dan çok daha güçlü bir karttır.

Şöyle birşey var ama performans olarak hangisi iyi pubg gibi oyunda hangisinin performansı bir tık üste çıkabilir. ?
Tabi ki 1060 3Gb daha iyidir dostum.Yanlışım varsa düzeltilsin ancak Vram yani ekran kartı belleği çözünürlük yükseldiğinde devreye girer zaten bu iki kartı da 2k da kullanmak sıkıntı yaratır.1080p de Gtx 1060 3gb 1050Ti'dan çok daha güçlü bir karttır.

O zaman 3. Sistemi mi öneriyorsun sende hocam ?

Eğer bütçe olarak sizi zorlamayacaksa benim önerim bu şekildedir.Youtube'da ilgili kartların karşılaştırma videosu da bulunmakta şu an link koymak istemiyorum.Bazı oyunlarda 2 kat fps farkı oluşmakta inceleyebilirsiniz.

Eğer bütçe olarak sizi zorlamayacaksa benim önerim bu şekildedir.Youtube'da ilgili kartların karşılaştırma videosu da bulunmakta şu an link koymak istemiyorum.Bazı oyunlarda 2 kat fps farkı oluşmakta inceleyebilirsiniz.

O zaman teşekkürler. 3. Sistemi toplamaya karar verdim.

Önerilen tum sistemler bence gayet iyi 1060 3gb vs 1050 ti pubg test yaz arada 20 30 fps fark vardır nedeni 1060 in çekirdek hizinin ve bit değerinin yuksek olmasıdır bencede 1060 3gb cok iyi bir kart ama internetde cok arastirdim vram sıkıntısı ceker 1050 ti terci edin demis çoğu kişi ama benim görüşüm suan pc toplicaksan kesinlikle ryzen islemci tercih et intel cogu oyunda ryzenin 3 4 fps önünde nedeni intelin tekli cekirdek performansı daha iyi ama konu coklu cekirdek performansi kullanan oyunlara geldiğinde ryzen öne geçiyor ve ryzen render performansinda daha iyi birde ryzenden daha iyi performans almak istiyorsan benim verdigim sisteme 50 tl daha koyup rami 1 tane 8gb degil 2x4 seklinde almaniz lazim çünkü ryzende çift kanal ram teknolojisi önemli

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı