OC yapmayacaksanız yukarıdaki sistemi i5 4460 ve H81M-Plus ikilisi ile alın artan para ile de ram alın çünkü arkadaş ram eklemeyi unutmuş Olabilir böyle şeyler, dalgınlığa gelebiliyor.
Ram olarak 1600Mhz CL9 alın.
Eğer ekleme yapacaksanız, ileride 200TL bütçe ayırabilecekseniz "TEK MODÜL 8GB" alın sonradan 8gb daha ekleme yaparsınız.
Eğer ayıramayacaksanız "2X4GB" ram alın.
Not: Eğer ilkini tercih edip tek modül alacaksanız ileride ekleme yaptığınızda da şiddetle aynı marka aynı model ramden alıp dual-channel kullanmanızı tavsiye ederim.
Ayrıca bu sistem ile GTA V'yi kaliteli grafiği olan ayarlarda açabilirsiniz ancak Ultrada açabileceğinizi sanmıyorum.
Bir üst mesajdaki sistemi toplamak bu bütçe için hakaret gibi olur. Üstte önerilen sistemin benim önerdiğim şekilde düzenlendiği hali en iyi tercih olacaktır. Bir üst mesajdaki sistem zaten biraz daha düşük ve monitör dahil sistemler için.
Bir üst mesajdaki sistemi toplamak bu bütçe için hakaret gibi olur. Üstte önerilen sistemin benim önerdiğim şekilde düzenlendiği hali en iyi tercih olacaktır. Bir üst mesajdaki sistem zaten biraz daha düşük ve monitör dahil sistemler için.