3000-3500TL Gaming Laptop Önerisi

Emptiness

Kilopat
Katılım
31 Mart 2016
Mesajlar
83
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Adliye Personeli
Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim. Halihazırda mevcut dizüstü bilgisayarım ömrünü tamamladı sanırım. Artık yeni nesil bir bilgisayara geçme vakti geldi. Oyun haricinde bilgisayara yük bindirecek çizim vs. işlemler yapmıyorum, bu hususta bana oyun odaklı bir dizüstü bilgisayar lazım. Maksimum tutar 3500TL olacak şekilde hangi laptop'u önerirsiniz ?

Araştır araştır bir yol kat edemedim doğrusu. Technopat Dizüstü PC Tavsiyelerini takip ediyorum ama bu bütçe aralığında bir bilgisayar tavsiyesi yok, giriş seviye oyun laptopları 3000'e kadar. Orta seviye olanlar ise 4000 den başlıyor. 3500TL ye neden ve hangi laptopları önerirsiniz? Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür eder iyi forumlar dilerim.
@Ali Güngör @Recep Baltaş @MF
 
Son düzenleyen: Moderatör:
MSI GL62 6QD-078XTR

Artan paran ilede eksik ekipmanın varsa alabilirsin. Veya bir soğutucu alarak makinenin ömrünü uzatabilirsin.
Hocam yorumun için çok teşekkür ederim öncelikle.
Fakat GTX950M bir ürün yerine 960M olan bir ürünü bu fiyatlara bulabiliyoruz. MSI kalitesi tabiiki tartışmasız. DDR4 ram'ler de günümüz teknolojisinde fakat dediğim gibi bilgisayarı yoracak işlemler arasında sadece oyun kullanımım yatıyor.
Bu hususta 960M' barındıran cihazlar bana daha avantajlı olacak gibi geliyor.
Yanlışım varsa lütfen düzeltin zira afaki bir bilgiye sahip değilim. Bilgi paylaştıkça çoğalır.
 
MSI NB PE60 6QE-407XTR

Şöyle bir üründe gözüme çarptı. Bunuda inceleyebilirsin. Ben MSI'dan başka ürün tercih etmediğim için önerilerimde hep bu şekilde oluyor malesef :(

tekrardan teşekkür ederim hocam.
Üreticiler bir yeri arttırırken bir yerden kısıyorlar doğal olarak. Bu hususta da bir çok üretici firma arasında kararsızlığa düşüyoruz. Bu ürün de SSD içermiyor sonradan slotu var mı takılıyor mu bilmiyorum gerçi.
Dell 7559 gibi yorumlar gördüm onları inceledim güzel cihazlar aslında ekran kartı 4GB 960M kullanıyor 16 GB ram.
İnanılmaz caydırıcı farklılıklar çıkabiliyor karşılaştırmalarda da. Zaten kararsız birisiyimdir birde böyle görünce hiç karar veremiyorum. E az olmayan (en azından bana göre) fiyatlarla yeni ürün alıyoruz doğal olarak parasını sonuna kadar hak edecek cihazları ince eleyip sık dokumak zorunda kalıyoruz. Bahsettiğiniz bilgisayarı detaylı olarak inceleyeceğim.
Farklı tavsiyesi olan arkadaşların da yorumlarını merakla bekliyorum bu arada.
 
En basit "Classic" serisinde bile SSD giriş var. MSI ürünlerin üretiminde geleceğe yönelik oynuyor.

M.2 PCI-E Gen3 x4 SSD (NVMe) -> SSD girişi mevcut.

Detaylı ürün bilgisi : Link
 
Son düzenleme:
aynı ürün hocam zaten. sadece 16GB ram'li modeli. birde ssd yok ve freedos şekilde geliyor. yani sadece bir iki ufak donanım farkı var ama aynı cihaz.

Cihaz hakkında bilginiz var mı kullanıcı odaklı olarak ?

Açıkcası forumlarda çok alan kullanan var. Evet aynı kasa ancak senin dediğin modelde kullanılan ekranlarda ışık süzmesi olduğu söyleniyor.

Benim dediğim modeli alıp SSD ekleyebilirsin ilerde.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı