3000-3500TL GTX970'li Sisteme Upgrade

Makaleler
1
Selamlar. Uzun zamandır aklımda olan sistem upgrade'ime yavaş yavaş başlama kararı aldım.
Fotoğraftaki parçaları almayı planlıyorum fakat Kaby Lake işlemcilerin çıkmasına çok az bir zaman kalmışken 6700K almak mantıklı mıdır?
Parçaların hepsini bir anda alamayacağım için önce bir kısmını, sonra kalan parçaları almayı planlıyorum.
Önce RAM, anakart ve sıvı soğutucuyu alıp Kaby Lake için beklemeli miyim? Yoksa direk 6700K almalı mıyım?
Şimdiden teşekkürler.

Not: Render vb. şeyler yapacağım, i5 önermeyin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Kaby Lake işlemcileri bekleyebilirsiniz. Sonuçta şuan ki sisteminizin size sorun yaratacak bir sistem olduğunu pek düşünmüyorum.

Bence dediğini yapmalısın Şu an işlemcin gayet güzel, ekran kartın zaten orta sınıfta at koşturuyor hala. Anakart ve işlemci hariç diğerlerini al, bakarsın Ryzen, Kabylake'den iyi çıkar o zaman anakart elinde yanmasın.

Bence bekle çok az kaldı çünkü. Sadece soğutucu ve RAM al. Anakart alma çünkü her ne kadar uyumlu olsalar da yenilenmiş sürümleri çıkacak. Beklemeniz de yarar var çünkü bütçe az buz değil

Şuanki sistem ne?
İmzamda yazıyor; i5 4590, H81-Plus, 8GB RAM.

Ryzen de aklımda var da AMD'ye güvenemiyorum pek... Multitasking olarak da i7 kadar iyi olabileceği meçhul Anakart ve kasanın renk uyumu çok hoş olacaktı fakat bekleyeyim madem.

O zaman sıvı soğutucu, kasa, RAM ve PSU'yu diğer parçalardan önce alacağım sanırım. Ayrıca, 650W 80+ PSU yeterlidir sanıyorum, değil mi?

350w gold'da yeter hocam 650W fazla fazla yetecektir. Bu arada ATI şu anda AMD'nin işlemci bölümünde eski grubun çoğu ellerinde daha fazla kaynak ve imkan ile çalışıyor. AMD bir zamanlar Intel'den çok daha iyiydi, şu an o günleri hatırlayan ya da bilen(benim gibi, yoktumo zamnalar ben ) AMD'den o günleri tekrar getirmesini bekliyor. Çünkü AMD batığın eşiğinde bu da onların son hamlesi olabilir :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…