3000-4000 arası her şey dahil sistem toplama

Yani 1650s ya da RX 570 gibi modeller varken yazık diyorum.
Ben de RX570 veya 1650S gibi kartlı kasa toplamayı bilirim fakat hadi git bana max 4000₺'e B450M anakartlı, RX570 veya 1650S öner diyorum.
Monitör hakkında çok bilgim olmadığı için monitör önerisi yapamıyorum kusura bakmayın.
Onun dışında en mantıklı olan bu fakat doların durumu bu sekmeyi de çok riskli yapıyor.
Hocam bütçe yoksa HDD sonradan eklersiniz. 120 GB SSD önerdim fakat bütçe olduğu zaman arkadaş 300 TL'ye 1 TB HDD alabilir.
O da bir seçenek olabiliir, mantıklı fakat ben tek bir oyun oynamıyor diye eklemiştim.
 
Toplam 3200 TL olursa iyi olur geri kalan paraya diğer ekipmanlar alınacak.

Hocam Vatan Bilgisayar'dan toplamak zorunda olmasak parçalar çok daha ucuza gelebilir. Maksimum 3413 TL'ye kadar indirebilirim 3200 TL'ye indir derseniz bir tane parça kalitesiz olmak zorunda olur.
Bütçe yoksa şimdilik 1 tane 8 GB RAM satın alın. Fakat bütçe olur olmaz 1 tane daha 8 GB RAM ekleyin.
 
@Ali Pınar Cevap? Madem 4000₺'e buldun B450M anakartlı, 1650S'li sistem göster de arkadaş faydalansın.
Monitör hakkında çok bilgim olmadığı için monitör önerisi yapamıyorum kusura bakmayın.
@Ali Pınar Cevap? Madem 4000₺'e buldun B450M anakartlı, 1650S'li sistem göster de arkadaş faydalansın.
APU sistem toplamak hâlâ aklına gelmiyorsa bu senin sorununun. En üstteki mesaj güzel bir sistem toplamış, bütçesi olduğunda da ekran kartı alması gerektiğini belirtmiş zaten. Yalnız önü kapalı bir sistem diziyorsun ve hâlâ 1650s'li sistem topla diyorsun.
 
APU sistem toplamak hâlâ aklınıza gelmiyorsa bu sizin sorununuz. En üstteki mesaj güzel bir sistem toplamış, bütçesi olduğunda da ekran kartı alması gerektiğini belirtmiş zaten.
E kardeşim benim ciddi olmadan Vatan gibi bir sitede en f/p ürünleri topladığım sisteme o zaman neden "RX570 ve 1650S gibiler var" diyorsun? Sorunlu musun sen, böyle bir şey söylüyorsan altını dolduracaksın arkadaşın max fiyatına B450M ve 1650S'li sistem topla diyorum emote atıp benim de mantıklı bulduğumu söylediğim fakat senin dediğinden bambaşka bir sistemi atıyorsun. Bir fikrin, bilgin yoksa insanların zamanını alma.
_______________________________________________________________________________

@EMİNFW233 Araya israflar girdi, konuyu toparlayacaksak en mantıklısı APU sistem almanızdır fakat bu da riskli çünkü dolar yükseliyor. APU sistem dışında her şey dahil bir şey alamazsınız rezil bir sistem olur. Hareketinizi bunlara göre yapın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E kardeşim benim ciddi olmadan Vatan gibi bir sitede en f/p ürünleri topladığım sisteme o zaman neden "RX570 ve 1650S gibiler var" diyorsun? Sorunlu musun sen, böyle bir şey söylüyorsan altını dolduracaksın arkadaşın max fiyatına B450M ve 1650S'li sistem topla diyorum emote atıp benim de mantıklı bulduğumu söylediğim fakat senin dediğinden bambaşka bir sistemi atıyorsun. Bir fikrin, bilgin yoksa gelip burada boş boş konuşup insanların zamanını alma.
Üslubunuzu düzeltin bu bir. Bilgimin olmadığını düşünüyorsanız da keyfiniz bilir bu iki. APU sistemin daha iyi olacağını biliyordunuz da niye 1050 TI sistem attınız?
 

Geri
Yukarı