3000-4000 TL game pad önerisi

Sizde sipariş vermiş miydiniz hocam.
Evet verdim fakat hala satıcı kargoya vermedi. Ben de tüm set aldım ve 92 küsür euro ödedim. 3.488₺ çekildi karttan. Benim hesap da şöyle :

Sipariş Tutarı: 3.488,00 TL
Gümrük Vergisi (%60): 2.092,80 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 46,60 TL
Damga Vergisi: 3,40 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 2.142,80 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 5.630,80 TL

Umarım satıcı düşük ücret yazmıştır siparişlere, yoksa halimiz yaman.

Vergi odedigin fiyatin ustune maksimum 600 TL geliyor 5000 TL ne yaptın sen kardesim
Sistemle oynanarak gonderiyorlar siparisi yuzde 60 mevzusu gecerli degil ben 580 odedim

Vergi odedigin fiyatin ustune maksimum 600 TL geliyor 5000 TL ne yaptın sen kardesim
Sistemle oynanarak gonderiyorlar siparisi yuzde 60 mevzusu gecerli degil ben 580 odedim
Sistemle oynamadılarsa hesap bu, oynadıysa zaten dediğin gibi 500 civarı bir hesap çıkarıyorlar. Fransız satıcı kimseye cevap vermiyor o yüzden fiyatta oynamamış olabileceği ihtimaline karşı ne kadar ödeneceğini yazdım. Birisi de gümrüğe ibraz edilmesi gerektiğini yazmıştı aldığı fiyatın dekontunu , kredi kartı ekstresini falan. Gümrük kuralı mi değişti diye aklıma gelmiyor değil. Umarım biz de 500 civarı bir şey öderiz.

Satici benim de mesajlarima donmedi satin alim yaparken hem odeme ekraninda hem de sonrasinda mesaj olarak gumruk durumunu İngilizce bir sekilde beyan ederseniz sorun tesvik edecegini sanmam.
Adamlar Türkiye'ye birçok sefer gonderim yaptigi icin ayni urunu eger zaten dusuk beyan etmezse ona bize gonderdiginden daha sikintili bir sekilde iptal olursa donecegini bildigi icin tedbirlerini alarak gonderiyorlar zaten.
Sistemle zaten her turlu oynuyorlar cunku onca yeni saçma gumruk uygulamalarindan sonra 80 90 euroluk urunu gecirmek imkansiz o yuzden sikintisiz gecme ihtimali yuksek ama alacak olan varsa bence eline cabuk tutsun belki bundan sonra bu tarz firsatlar konsusunda daha kati ve daha dikkatli olabilirler.

Dediklerini harfiyen yaptım umarım dediğin gibi olur ya, cansın.

Sizde sipariş vermiş miydiniz hocam.
Evet tüm set sipariş vermiştim ve üzerinden çok gün geçti. Diğer cevap verdiğiniz Başlığa cevap veremiyorum o yüzden buradan yazıyorum. Bende de satıcının ürünleri gözükmüyor ve ürünler kargoya da verilmedi.

Son düzenleme:

Bugün gümrükten geçti ürün 636TL vergi çıktı ucuz yırttım.

Tum set sipariş verdiyseniz gelmeme ihtimali var bende de aynsi oldu 1 hafta bosa bekledim şarj dockuyla al orada zaten slternatif cantasini, telefon tutucusunu satan var zaten kol gelsinde devamini boş ver şarj dockuyla beraber sipariş ver eger iptal olur veya iptal ederse.
(Ben iptal olan siparisimin ardindan şarj dockuyla satin aldim, tutucu ekstra joysticklerini baska saticidan aldim sende illa lazimsa ekstra seyleri sende mecbur boyle yapacaksin)

Sipariş verilmiyor şuan aliexpressde , sizde de öyle mi? Bu konuda bir öneriniz var mı? Fiyatı yüksek ürünlerde direkt Sipariş kısmı kapanıyor. Adresinize gönderilemiyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…