3000-4000 TL game pad önerisi

Daha fazla  
Merhaba,
Uzun süredir Razer Wolverine V2 Chroma kullanıyordum fakat yapışkan tuş sorunu çıkınca iade yaptım şimdi tekrardan gamepad arıyorum.
PC için olacak.
DualSense veya Xbox 9.nesil kontrolcusu önermeyin 😁

Merhaba,
Uzun süredir Razer Wolverine V2 Chroma kullanıyordum fakat yapışkan tuş sorunu çıkınca iade yaptım şimdi tekrardan gamepad arıyorum.
PC için olacak.
DualSense veya Xbox 9.nesil kontrolcusu önermeyin 😁
Aliexpress'den şu şekilde bir mail geldi.

Sayın Müşteri,

Ana Sipariş ( 1109988769745400 ) ve Alt Sipariş ( 1109988769755400 ) ile ilgili olarak AliExpress ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Satıcınızın barındırdığı alıcıların çok sayıda olması nedeniyle, şu anda yaşadığınız gibi endişelere yanıt vermede gecikmelerden kaçınamazlar. Satıcınızın da sizin gibi binlerce alıcısı var.

Genellikle, satıcının malları 5 gün içinde göndermesi beklenir. Bu süre zarfında sabrınızı rica ediyoruz.

Ancak, satıcı belirtilen tarihten sonra siparişi göndermezse, siparişin otomatik olarak iptal edileceğinden ve orijinal ödeme yönteminize derhal bir geri ödeme başlatılacağından emin olabilirsiniz.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür eder, AliExpress'te harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı dileriz.

Saygılarımla,
AliExpress Müşteri Hizmetleri
www.AliExpress.com

AliExpress'ten şu şekilde bir mail geldi.

Sayın müşteri,

Ana sipariş ( 1109988769745400 ) ve alt sipariş ( 1109988769755400 ) ile ilgili olarak AliExpress ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
Satıcınızın barındırdığı alıcıların çok sayıda olması nedeniyle, şu anda yaşadığınız gibi endişelere yanıt vermede gecikmelerden kaçınamazlar. Satıcınızın da sizin gibi binlerce alıcısı var.

Genellikle, satıcının malları 5 gün içinde göndermesi beklenir. Bu süre zarfında sabrınızı rica ediyoruz.

Ancak, satıcı belirtilen tarihten sonra siparişi göndermezse, siparişin otomatik olarak iptal edileceğinden ve orijinal ödeme yönteminize derhal bir geri ödeme başlatılacağından emin olabilirsiniz.

Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkür eder, AliExpress'te harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı dileriz.

Saygılarımla,
AliExpress müşteri hizmetleri.
www.AliExpress.com

Anladığım üzere fena vergi girecek o zaman.

Anladığım üzere fena vergi girecek o zaman.
Bu forumda hep bu satıcı üzerinden aldılar. Hep de geç cevap verdiği konusunda yazdı herkes. İletişime geçmese dahi düşük ücret yazıyormuş ve gümrük kurallarına hakimmiş. Cevap vermese dahi Türkiye'ye gönderirken düşük yazıyor yani. İçimizi rahatlatırdı cevap verse ama sonuç değişmeyecek. Bu satıcı ne yapması gerektiğini biliyor.

Bu forumda hep bu satıcı üzerinden aldılar. Hep de geç cevap verdiği konusunda yazdı herkes. İletişime geçmese dahi düşük ücret yazıyormuş ve gümrük kurallarına hakimmiş. Cevap vermese dahi Türkiye'ye gönderirken düşük yazıyor yani. İçimizi rahatlatırdı cevap verse ama sonuç değişmeyecek. Bu satıcı ne yapması gerektiğini biliyor.
@vonceux
Bizi aydınlatabilir misin?

@vonceux
Bizi aydınlatabilir misin?

Ürün kargoya verildi diye mesaj geldi çok fena vergi girecek galiba

Yüksek ihtimalle düşük fiyat yazmıştır zaten, ben de aynı yerden aldım ama eğer ki yazmadıysa,

Ortalama Vergi Dahil Fiyat :

Sipariş Tutarı: 3.200,00 TL
Gümrük Vergisi (%60): 1.920,00 TL
Gümrüğe Sunma Ücreti: 46,60 TL
Damga Vergisi: 3,40 TL
Toplam Vergi ve Masraf Tutarı: 1.970,00 TL
Siparişin Toplam Maliyeti: 5.170,00 TL

Yüksek ihtimalle düşük fiyat yazmıştır zaten, ben de aynı yerden aldım ama eğer ki yazmadıysa,

Ortalama vergi dahil fiyat:

Sipariş tutarı: 3.200, 00 TL.
Gümrük vergisi (%60): 1.920, 00 TL.
Gümrüğe sunma ücreti: 46,60 TL.
Damga vergisi: 3,40 TL.
Toplam vergi ve masraf tutarı: 1.970, 00 TL.
Siparişin toplam maliyeti: 5.170, 00 TL.

Sizde sipariş vermiş miydiniz hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı