3000-4000 TL Monitör dahil PC Toplama

ThunderYK

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Dostlar merhaba, komşum oğlu için bilgisayar toplamak istiyor. En üst sınır 4000 TL olacak şekilde mümkün olduğunca üst sınıra yaklaşmadan önerilerinizi bekliyorum. Kulaklık, mouse ve klavyesi var. Ryzen veya Intel takıntımız yoktur. CS: GO, LOL oynuyor ancak büyük ihtimalle bilgisayarı topladıktan sonra güncel oyunları da oynamak isteyecektir. (Fortnite, PUBG vb.)

Parçalara karar verdikten sonra sistem 1 hafta içerisinde alınacaktır, şimdiden ilgilenen yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederiz

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    36,9 KB · Görüntüleme: 224
kasa dahilinde geliyor

Güç kaynağı konusunda biraz hassasım aslında, belirli markalar dışında almayı düşünmüyordum ama bakacağım.
Konu günceldir arkadaşlar, yardımlarınızı bekliyorum.
Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar... Sizden tavsiye bekliyoruz sistemi almak için.

Son düzenleme:
Bu sistem alabileceğiniz en iyi sistemlerden fiyatı düşürmek istiyorsanız ssd yi çıkarabilirsiniz ve o ramler yerine adatanın 3000mhz ramlerini kullanabilirsiniz fiyatları yakın birbirine diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…