3000-4000TL arası elektronik sigara tavsiyesi

asesino

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben daha öncesinde IPX80 kullanmıştım, cihazdan gayet memnundum ama ben bu işi keyfi yaptığım için aletin dumanı bana yeterli gelmiyordu. Başka bir cihaza geçmek istiyorum 4 bin TL'ye kadar(pil hariç) bir bütçem var, arkadaşlarım Vaporesso Lux'e II önerdiler, sizin önerileriniz nelerdir? Bilen arkadaşlar yardimci olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar Vaporesso Lux'e II cihazını ilk kez denediğimde ya cihaz açılmadı ya da likit yeni koyulmuştu bilmiyorum kuzenimde denedim ilk çekimde bayağı bir boğazıma likit atıyordu.
Ondan sonra Smok NORD 4 aldım gayet iyiydi ama duman bana göre bayağı atıyordu ama duman için değil de tat için öneririm

Onun dışında IPX80 çok istediğim cihazdı nereden temin ettiniz güvenilir Online site var mıdır? Kapıda ödeme vs.

Hocam selamlar Vaporesso Lux'e II cihazını ilk kez denediğimde ya cihaz açılmadı ya da likit yeni koyulmuştu bilmiyorum kuzenimde denedim ilk çekimde bayağı bir boğazıma likit atıyordu.
Ondan sonra Smok NORD 4 aldım gayet iyiydi ama duman bana göre bayağı atıyordu ama duman için değil de tat için öneririm

Onun dışında IPX80 çok istediğim cihazdı nereden temin ettiniz güvenilir Online site var mıdır? Kapıda ödeme vs.
Hocam e.sigara camiasinda güvenilir site çok nadir, bulunduğun şehirde elden teslim eden birini bulmaya çalış bi 100 lira daha fazlaya oluyor ama işin garanti oluyor. Benim tanidiğim bikaçtane tanidiğim var onlardan aliyorum bende, online alişveriş yapmiyorum. Boğazina likit atmasinin nedeni kalitesiz likitden kaynaklı olabilir, IPX80 parasina göre mukemmel bir makinadir buarada soylemis olayim.

Yeni konular

Geri
Yukarı