3000-4500 arası telefon tavsiyesi

Gözlerim dedim ya? Daha da uzatıp laf kalabalığı yapmayacağım. Konu sahibi sevdiğim birisi olmasa burada fikir alışverişi yapmayı çok isterdim.

A52 güzel model, bozulmadığı veya ayıplı çıkmadığı sürece.
Fikir alışverişinde sorun yok aslında, ben arada kalıyorum o yüzden dedim :D
Reno 4 serisi nasıl? Alternatif olabilir mi?
 
Son düzenleme:
Reno 4 önermem o fiyatı hak etmiyor maalesef. Realme 7 Pro da düşünülebilir fakat kamerası tatmin etmeyebilir. A52 de gayet başarılı cihaz düşünebilirsiniz.
Kamerasının da iyi olmasını bekliyorum ben, Realme 7 Pro'yu yinede düşüneyim.

Note 10 Lite nasıldır?
 
Gözlerim diyerek kaynak sunamazsınız öyle bir dünya yok. GS sorunu da bahsettiği modellerde kronik değil, Samsung en iyi panel üreticisi. S8 ve Note 8 modellerinde diğer modellere göre biraz daha fazla çıktı. Adam akıllı şekilde cihazı kullanırsanız burn-in yaşama sorununuz azdır. Genelleme de yapmayın. Enteresan bir kitle var, şikayetvar sitesini örnek gösterip bu telefonlarda kronik sorun var diyorlar, yine başka enteresan bir kitle daha var onlar da kendi yaşadıkları sorunları genelleme yapıp tüm cihazlarda aynı sorunun olduğundan bahsediyorlar. Bu tarz açıklamalar yapan kişileri kayde almayın.

En uyuz aldığım şey genelleme yapılması.
 
Gözlerim diyerek kaynak sunamazsınız öyle bir dünya yok. GS sorunu da bahsettiği modellerde kronik değil, Samsung en iyi panel üreticisi. S8 ve Note 8 modellerinde diğer modellere göre biraz daha fazla çıktı. Adam akıllı şekilde cihazı kullanırsanız burn-in yaşama sorununuz azdır. Genelleme de yapmayın. Enteresan bir kitle var, şikayetvar sitesini örnek gösterip bu telefonlarda kronik sorun var diyorlar, yine başka enteresan bir kitle daha var onlarda kendi yaşadıkları sorunları genelleme yapıp tüm cihazlarda aynı sorunun olduğundan bahsediyorlar. Bu tarz açıklamalar yapan kişileri kayde almayın.

En uyuz aldığım şey genelleme yapılması.
Bilgileriniz için teşekkürler hocam. Bu bütçe aralığında ne önerirsiniz? +500 koyabilirim belki. A52 düşünüyorum şu anlık.
 
En uyuz aldığım şey genelleme yapılması.

Sadece gözlem ve fikir belirttim. Sizin etrafınızda bir markanın ürününü kullanan 10 kişiden 9'unda sorunlar olsa o markayı yine de alırdınız sanırım. En sonunda da A52 iyi deyip geçtim zaten halihazırda. Normalde cidden fikir alışverişi için tek tek etiketleyip sorular sorardım fakat böyle bir konu değil. Size saygı duyuyorum.

Yine diyorum; A52 en iyi seçenek, bozulmadığı sürece.
 
Sadece gözlem ve fikir belirttim. Sizin etrafınızda bir markanın ürününü kullanan 10 kişiden 9'unda sorunlar olsa o markayı yine de alırdınız sanırım.
Fikirlerinizi belirtirken genelleme yapmayın. Sizin etrafınızda 10 kişiden 9'unda sorun olsa o markayı yine alırdınız sanırım gibi boş mesajlar da atmayın. İyi geceler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı