3000-4500 arası telefon tavsiyesi

Hocam tam olarak hangi problemler var?
Bu problemin aynısından var bende.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Ürün geldi. Ürünü ne kadar beğensem de sanırsam kronik A52 sorunu benim ürünümde de var. İadeye gerek var mı diye düşünüyorum şu an. İade etsem bile yerine alacak farklı bir alternatif bulmak da zor olacak.

Hocam Samsung M ve A serisi çok ileriye götürecek seriler değil 1-2 yıllık kullan at telefonları iade ettiğiniz zaman Samsung'un M ve A serilerinden uzak durun
 
Cihazı bugün kendim Samsung teknik servisine bıraktım. Servisteki arkadaşlar güler yüzlü ve ilgiliydiler. Ancak cihazdaki sorunu anlattıktan sonra bana bunun Samsung tarafından bir problem olarak görülmediği söylendi. Cihazların kasa yapısı sebebiyle bunun olması çok normalmiş. Bu sorun yüzünden cihazı iade edenler olduğunu söylediğimde cihazı aldılar. 2-3 içinde sonuçlanacak durum. Burayı güncel tutarım. Benden sonra bir kişi en azından yazarsa sevinirim, gelişmelerden haberiniz olur bu şekilde.
 
Samsung tarafından problem olarak görülmez tabi. Kendi ürettiği ürünün arkasında duran kaç tane firma kaldı ki? Cevap aşırı komikmiş. Önemli olan müşteri tarafından problem olarak görülmesi. Sanki bedavaya veriyorlar telefonu.
 
Bu konuyu daha fazla uzatmamak amacıyla ve daha fazla kişinin haberdar olması amacıyla bu konuyu açtım, oradan paylaşacağım gelişmeleri.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı