3000-4500 TL bilgisayar toplama

ekstra olarak vermiyorum ki 250Tl Ramden birazda kasadan kısıp f/p kasası ekliyorum ki bana göre corsairin kasasından daha iyi corsair kaliteli olabilir orasına bişey diyemem ama soğutma açısından biraz şüpheliyim buna benzer ön kısmı cam olan rampage kasa almıştım kasanın ön kısmı hava akışı yok denecek kadar azdı corsairde de sadece üçgen şekilde bir boşluk bırakılmış çok farkedeceğini düşünmüyorum dediğim gibi tercih meselesi biraz ben fikrimi sundum sana mantıksız gelmiş birşey diyemiyorum.:)
Dostum dikkatli bakacaksan full temperli cam değil alttan baktığın zaman ön kısmından mesh yapıya sahip kasa.
Ram ilerde bi tane daha alınabilir. Ekran kartı uzun süreler değişmeyen bir parça. O yüzden bende 1660 Ti diyorum. Ayrıca fazladan verilen bir ücret yok. En az 10 FPS oynar. FPS oyunlarında FPS daha fazla oynar hatta.
Biri 100 FPS öbürü 110 FPS her türlü 60+ FPS değil mi ?

Dostum dikkatli bakacaksan full temperli cam değil alttan baktığın zaman ön kısmından mesh yapıya sahip kasa.

Biri 100 FPS öbürü 110 FPS her türlü 60+ FPS değil mi ?
60 FPS üstü tamam fakat, 10 FPS grafikleri güçlü oyunlar için geçerli. Ve ileride 3 4 yıl sonra 50 FPS oynamak yerine + 10 FPS ile 60 olarak oynayabilir. Yani daha uzun süre kullanır o yüzden diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram ilerde bi tane daha alınabilir. Ekran kartı uzun süreler değişmeyen bir parça. O yüzden bende 1660 Ti diyorum. Ayrıca fazladan verilen bir ücret yok. En az 10 FPS oynar. FPS oyunlarında FPS daha fazla oynar hatta.
Ben En başta belirtmiştim yazılım işiyle uğraşıyorum oyun olarak ise sadece pes ve arada gta. O yüzden inanılmaz bir ekran kartı gerekmiyor bana. Benim için önemli olan ram ve pes ile gta yı yüksekte oynatacak bir bilgisayar. Önerileriniz için çok teşekkür ederim bu arada :)

Ben En başta belirtmiştim yazılım işiyle uğraşıyorum oyun olarak ise sadece pes ve arada gta. O yüzden inanılmaz bir ekran kartı gerekmiyor bana. Benim için önemli olan ram ve pes ile gta yı yüksekte oynatacak bir bilgisayar. Önerileriniz için çok teşekkür ederim bu arada :)
Önermiş olduğum sistem tam size göre gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı