3000 dolar kaç Ethereum ediyor?

Ben de NFT işlerine girişmek istemiştim popüler olduğu zamanlarda. Opensea sitesine yaptıklarımı yükledim ve üstüne instagram sayfası oluşturdum. Insragram'da bir kişi İngilizce bir şekilde "içeriklerinizi çok beğendim, hepsini 1000 dolara satın almak istiyorum." gibi cezbedici sözler yazdı. Sonunda çakma bir Opensea sitesi gönderdi benim içeriklerimin bulunduğu. Durumu fark edince yazdım ve beni engelledi. Bu durumlar çok olağan.
Ah... Benim hikayem daha acı. Güzel bir Instagram sayfası açtım reklamını yaptım ve bir hanımefendi dmden ingilizce nft koleksiyonumun linkini istedi, attım. Kadın resmen 6 ethereuma satın aldı cidden nftmi ama şöyle bir sorun vardı: Opensea parayı kabul etmek için cüzdanda en az 1.5 eth olmasını istiyordu. Para yandı, hesabımı da banladılar sanırım bir daha da bu işe girmedim. 10.000 dolar, az para değil. 7 ay geçti, ama hala içimde acısını yaşarım. Kısacası, OpenSea pişmanlıktır.

Birisi benden 3000 dolara denk gelecek miktarda Ethereum ile NFT satın alacak ama ilk defa bu işlere giriyorum ve kafamı karıştıran bir konu var. Google'a 3000 dolar kaç Ethereum dediğimde 0,00060 diyor 1 Ethereum kaç dolar diye sorduğumda ise 1.666, 55 diyor ben NFT mi koyarken Ethereum yerine kaç yazacağım.
Bu arada parayı çekmek için hesabınızda en az 1.5 eth olmalı OpenSea'nin saçmalıkları bunlar. Sonra siz de benim gibi acı bir olay yaşamayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı