3000₺ Sistem önerisi

Kocacigim

Hectopat
Katılım
8 Ağustos 2016
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Max 3000₺ Olacak şekilde, LoL, Dota Auto Chess, GTA5 gibi basit oyunları oynayabileceğim, VBox'da 2 Sistem ile çalışabileceğim (Prof. olarak değil, eğitim olarak) bir sistem toplanır mı? Mümkün mü bu kur ile?
Not: Elimde M2 SSD var, HDD'siz olabilir ama mümkünse HDD'li olursa daha mutlu olurum.
 
Teknobiyotik "PC Toplama Sihirbaz"ı ile toplanmıştır.
Kasa olarak kendi zevkime göre seçtim. Siz daha ucuz bir şey seçebilirsiniz . Bu şekilde sistemi daha ucuza getirebilirsiniz.
ee.png

İyi günler
 
Sizce bu fiyata Ryzen 2xxx Serisi toplamak mantıklı mı? Ekran kartını sonra da ekleyebilirim.
Eğer ekran kartını daha sonra almaya karar verirseniz işlemciyi R5 2600X olarak seçebilirsiniz. Daha sonra da güzel bir ekran kartı... Neden olmasın? Ama doların yükselmesi ihtimalini de unutmayın.
@FeLiNa Bu sistem şuan ki hali ile en fazla 300 Watt güçe ihtiyaç duyar. Ancak ilerleyen zamanlarda sistemi ciddi bir şekilde yükseltmek isterse PSU olarak 500W seçebilir. Ama zorunlu değildir.
Bu fiyata toplama değilde 2. El Monster laptop alman daha mantıklı olur.
Yani neden olmasın? Ancak konu açan kişinin isteklerini göz önünde bulundurmak önemli. PC toplamak istiyor ise tavsiyelerimizi bu doğrultuda yapmamız gerekir.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı