3000 TL 144Hz monitör önerisi

Rica ederim, cihazın tek sıkıntısı en asağıya indirirken kabloyu standın ortasındaki yuvarlaktan geçirdiğim için kablo geriliyor ve temassızlık yapıyor bu yüzden görüntü anlık gidip geri geliyor, benim gibi belli bir ayara getirip sabit bırakacaksanız sorun yok fakat sürekli en arkaya yatırıp geri öne çekecekseniz güç kablosunu direk bağlayın. Monitörün yükseklik ayarını yaparken en yukarıya kaldırırken sıkıntı yok fakat en aşağıya doğru indirirken yine kablo geriliyor ve anlık görüntü gidip geliyor veya kablo çok gerilirse düzeltene kadar görüntü gelmiyor. Güç Kablosunu ya standtan geçirmeyin ya da geçirecekseniz sürekli monitörü çok fazla hareket ettirmeyin, ufak hareketlerde sıkıntı yok, çok arkaya yatırırsanız veya en aşağılara indirmeye çalışırsanız oluyor özellikle belirtiyorum bu kısmı.
Stoklarda kalmamış :(
 
2 ayda uçmuş fiyatlar, ben de dün acil olduğu için gittim 3500'e hp x24c diye bir şey aldım, hiç beklentim olmasa da acayip memnun kaldım. Ama acil olmasa aynı fiyata ya da daha uyguna internetten bir şeyler bulunurdu illa ki.
 
Bu monitör nasıldır arkadaşlar fiyatı diğer sitelere göre gayet uygun. Ghosting gibi problemleri var mı acaba?
Monitörle ilgili nasıldır adı altında bir konu açarsan daha kolay yardım alabilirsin hocam, buradaki sorunu benim gibi konuya önceden yorum yapmış kişiler görür sadece.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı