3000 TL 24 inc IPS monitor önerisi

Bütçe
3000

lunetharim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Acilen monitor tavsiyesine ihtiyacım var 3000'e. Söyle ki aldım monitor ViewSonic VA240-H ama hem yanlış ürün geldi hem de defolu geldi. Bayağı ölü pixel var 2 adet. Cok yüksek ışık sızmasi ve hoparlörü de çalışmıyor. İade edeceğim, o yüzden onun yerine aynı paraya başka bir tane almak istiyorum. En fazla 3100 verebilirim. Önerebileceğiniz marka model var mı? 24inc ve IPS olursa sevinirim yan ekran olarak kullanacağım.

Merhaba arkadaşlar. Acilen monitor tavsiyesine ihtiyacım var 3000'e. Söyle ki aldım monitor ViewSonic VA240-H ama hem yanlış ürün geldi hem de defolu geldi. Bayağı ölü pixel var 2 adet. Cok yüksek ışık sızmasi ve hoparlörü de çalışmıyor. İade edeceğim, o yüzden onun yerine aynı paraya başka bir tane almak istiyorum. En fazla 3100 verebilirim. Önerebileceğiniz marka model var mı? 24inc ve IPS olursa sevinirim yan ekran olarak kullanacağım.

Hocam bu ürünü indirimlerle çok rahat 2800 2700 TL'ye alabilirsiniz diye biliyorum.
Şimdi anlatacağım elinizde 4400 para var mı?

İyzico'ya ve Parolapara'ya üye oluyoruz. İyzico'da Gaming.Gen.TR'e özel %10 indirim + İlk ödemeye özel 500 TL + Bayrama özel %25 kampanyalarına katılıyorsunuz. Parolapara'ya 4400 TL atıyorsunuz. İyzico uygulamasından ilk alışverişe 500 TL'den Gaming.Gen.TR'i bulup monitörü sepete ekleyip İyzico ile öde diyorsunuz. Oradaki kart kısmına Parolapara'dan sanal kart oluşturup bilgileri giriyorsunuz ve toplamda 500 TL + 440 TL + 400 TL + Bayrama özel %25 kampanyasından da 500 TL indirim alıyorsunuz diye biliyorum. Toplamda 1840 TL indirimle alabiliyorsunuz.

İyzicoya ve parolaparaya üye oluyoruz. İyzicoda gaminggene özel %10 indirim + İlk ödemeye özel 500 tl + Bayrama özel %25 kampanyalarına katılıyorsunuz. Parolaparaya 4400 tl atıyorsunuz. İyzico uygulamasından ilk alışverişe 500 tl den gaminggeni bulup monitörü sepete ekleyip iyzico ile öde diyorsunuz. Ordaki kart kısmına parolaparadan sanal kart oluşturup indirimleri giriyorsunuz ve toplamda 500 tl + 440 tl + 400 tl + Bayrama özel %25 kampanyasından da 500 tl indirim alıyorsunuz diye biliyorum. Toplamda 1840 tl indirimle alabiliyorsunuz.
Bu method nerelerde geçerli ve daha ucuz mouse gibi yerlerde kullanabiliyor muyuz? İlk defa gördüm. Aynı monitörden bende de var güzeldir bu arada.

Aynı şekilde 2400 TL'lik farenin fiyatını böyle bayağı düşürebilirim o zaman?

%10 indirim harici uygulayabilirsiniz. Toplamda 500 TL + 500 TL+ 400 TL cashback olur diye hesapladım.

Aynı şekilde 2400 TL'lik farenin fiyatını böyle bayağı düşürebilirim o zaman?

Bu arada Parolapara'dan gelen 400 TL cashbacki kartınıza atabiliyorsunuz fakat İyzico'dan gelen 1000 TL'lik cashbacki çekemiyorsunuz. Kart söyleyebilirsiniz 30 TL'ye.

Son düzenleme:
Bu arada parolaparadan gelen 400 tl cashbacki kartınıza atabiliyorsunuz fakat. İyzicodan gelen 1000 tl lik cashbacki çekemiyorsunuz. Kart söyleyebilirsiniz 30 tl ye.
Tamamdır hocam teşekkür ederim, konu sahibi arkadaş kusura bakmasın konu dağılmış oldu ama attığınız monitör gayet iyi zaten onu alabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı