3000 TL Altı Cihaz Önerisi

78501

Kilopat
Katılım
20 Eylül 2015
Mesajlar
2.126
Makaleler
5
Çözümler
3
Merhabalar. Babamın telefonu bozulduğu için yeni telefon bakmaya başladık. Mümkün olduğunda en uzun süre götürebilecek, kamerası pişman etmeyecek, pili iyi giden cihaz önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 3000 TL fakat ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur. Teşekkür ederim.
 
Cihazdaki işlemci 720G bu fiyat için gayet iyi, 5020mAh bataryası ile de 1 günü rahatlıkla çıkartırsınız kamera konusunda da üzmeyen bir telefon.
Redmi Note 9 modelinden bahsetmiştim :) Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Aslında ben Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. Babam onu bana ver, sana alalım dedi fakat bu sene üniversiteye gideceğim için çok masrafa sokmak istemiyorum kendisini. Redmi Note 9'da gördüğüm tek eksi 4K çekim özelliği yok. Siz ne dersiniz ?
 
Redmi Note 9 modelinden bahsetmiştim :) verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Aslında ben Redmi Note 6 Pro kullanıyorum. Babam onu bana ver, sana alalım dedi fakat bu sene üniversiteye gideceğim için çok masrafa sokmak istemiyorum kendisini. Redmi Note 9'da gördüğüm tek eksi 4K çekim özelliği yok. Siz ne dersiniz?

Dediğiniz gibi çok masraf olmasını istemiyorsanız Redmi Note 9′da alabilirsiniz.
 

Geri
Yukarı