3000 TL anakart, işlemci ve RAM önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 2, 5-3000 TL. Anakart, işlemci ve RAM alacağım bu parayla. Ekran kartım RTX 3070.oyun amaçlı 2K çözünürlükte kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bütçem 2, 5-3000 TL. Anakart, işlemci ve RAM alacağım bu parayla. Ekran kartım RTX 3070.oyun amaçlı 2K çözünürlükte kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

MSI B460M-A PRO LGA1200 Intel B460 mATX Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Intel Core I5 10400f 2.9ghz 12mb 6çekirdekli Vga Yok 1200p 65w Kutulu+fanlı | Trendyol
Apacer Nox RGB AH4U16G30C08YNBAA-2 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Eğer RGB RAM istemezseniz bütçenizi 200-300 TL artırarak ucuz Z490 anakart ve normal 16 GB RAM ile önü açık bir sistem olur.

Biraz baktım ram frekansı %5 performans fark ediyordu, ileride de yükseltmeyi düşünmüyorum. Z490'ı pek mantıklı bulmadım siz ne dersiniz ?

Biraz baktım RAM frekansı %5 performans fark ediyordu, ileride de yükseltmeyi düşünmüyorum. Z490'ı pek mantıklı bulmadım siz ne dersiniz?

İşlemci olarak ileride diyelimki i7 11700K takmak isterseniz diğer nesil yani onu takabiliyorsunuz desteği o oluyor.

İşlemci olarak ileride diyelimki i7 11700K takmak isterseniz diğer nesil yani onu takabiliyorsunuz desteği o oluyor.
Evet söylediğim gibi yükseltmeyi düşünmüyorum sistemin bu haliyle 5-10 yıl götüreceğini düşünüyorum. Sonrasında ise Allah kerim... O açıdan pek mantıklı bulmadım benim için. Başka bir artısı var mı ?

Evet söylediğim gibi yükseltmeyi düşünmüyorum sistemin bu haliyle 5-10 yıl götüreceğini düşünüyorum. Sonrasında ise Allah kerim... O açıdan pek mantıklı bulmadım benim için. Başka bir artısı var mı?

Gerek yok o zaman yükseltme yapmayacaksanız i5 ile uzun süre götürür sizi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı