3000 TL anneye alınacak telefon önerisi

Ara modellerin Samsung için bir kıymeti yok. 1.5 seneden sonra hangi modeli kullanırsanız kullanın tarafınıza gönderilen bir yazılım güncellemesi ile telefonlarda donanım sorunları oluşmaya başlıyor.
Tekrar okudum da, burası dikkatimi çekti. Telefonum ara model değil, amiral gemisi, ona kabulüm ama 5 senelik telefonuma iki üç ay önce 60-70 MB'lık bir güvenlik güncellemesi geldi, dediklerini hâlâ yaşamadım. Sizin ne anlatmak istediğini anlayamadım. AMOLED dediniz, donanım dediniz, stabil olmayan yazılım dediniz, en son da amiral gemisi harici telefonlara sunulan destek dediniz şimdi güncelleme ile donanımsal sorunlar meydana getiriliyor dediniz. Kusura bakmayın ama her yazdığımıza onu geçip farklı bir konudan örnek verdiniz, neyi empoze etmeyi amaçlıyorsunuz? Üstelik burada insanları da yanlış yönlendiriyorsunuz. Satış politikası dediniz çok merak ediyorum, Samsung 1.5 yıl sonra takoza çevirdiği telefonlar ile nasıl bir şey yapmaya çalışıyor olabilir, A5'i bozulanın gidip S10 alacağını falan düşünmüyorsunuz herhalde. Başka markaya yönelecektir bir dahakine. Lütfen mantıklı argümanlarla düşündüklerinizi anlatın, kafanızdakileri dayatma yoluyla değil.
 
Yakın bir zamanda Google yanına yaklaşamayacak Huawei'nin.
Hiçbir dayanağı olmayan, son derece lüzumsuz bir iddaa. Huawei'nin kendisi bile böyle bir şey iddaa edemez. Market sorunu o kadar basit bir mesele değil. Samsung-Tizen, Nokia-Symbian, Microsoft-Lumia gibi serilerde market sorunlarından dolayı firmaların ne durumlara düştüğünü gördük. Nokia ve Microsoft telefon piyasasından silindi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı